BILGUIDEN - Vi elsker biler

Test og anmeldelse af Kia EV6

Bilguiden gennemgår Kia EV6, der er Kias første af syv nye elbiler på en helt ny platform inden 2026. EV6 har en skarp pris, et skarpt design og så er den proppet med udstyr. Samtidig kan den køre omkring 500 km på en opladning og lades helt op på under en halv time!

Kia EV6 kan forudbestilles allerede nu men kommer først til Danmark til efteråret. I denne video gennemgår vi alle detaljerne om bilen, priser og udstyr.

Den helt nye Kia EV6 kan nu reserveres i Danmark. Kunder, der gerne vil have en eldrevet crossover med lang rækkevidde, ultrahurtig opladning med 800 V, et iøjnefaldende design og hæsblæsende præstationer, kan nu reservere EV6 mod et refundérbart depositum på 1000 kroner.

Vi tager et smugkig på Kia EV6 fra "Bilguiden - Vi elsker biler".

BILTEST

Anmelderne skriver...

Den forrygende flotte Kia EV6 ligner ikke noget, som vi har set før fra Kias hånd - eller for den sags skyld fra nogens hånd. Vi glæder os enormt til både at prøvekøre bilen og til - naturligvis - at vise den frem for kunderne. Vi har samlet lidt forhånds-anmeldelser af bilen her. Bemærk at anmeldelser kan have forskellig dato og at bilen kan være blevet opgraderet siden anmeldelsen.

 

  • "Den har et karakteristisk crossover-inspireret design og det er den første model der tager form efter Kias nye designfilosofi, som visualiserer mærkets skiftende fokus i retning af mere elektrificering."
    Der gives ikke score
  • "Navnet er EV6, og Kias nye elbil fremviser på en gang mærkets nye logo, mærkets nye navnepolitik og frem for alt første skridt ind i en verden fyldt med elbiler."
    Der gives ikke score
  • "KIA er blandt de førende på verdensplan, når det gælder elektrificerede biler."
    Der gives ikke score