Kom til os for autoriseret Nissan service

Hos Bilernes Hus i Silkeborg udfører vi Nissan service og andre værkstedsydelser på vores autoriserede Nissan værksted, hvor du lige fra indskrivningen og til du modtager din Nissan retur, vil blive taget godt imod.

Forebyg reparationer og skader - brug et autoriseret Nissan værksted

Hos Bilernes Hus kan vi tilbyde dig forskellige serviceeftersyn i form af olieservice, lille eftersyn og stort eftersyn. De udføres alle af vores veluddannede mekanikere og garanterer, at din bil kører, som den skal.

Ved olieservice skiftes olien og oliefilteret på din bil. Ved lille eftersyn gøres det samme, og desuden tjekkes både lygter, lys, visker, instrumenter m.fl. Ved det store eftersyn adskilles, renses og smøres bremser sammen med, at gear, brændstof- og pollenfilter udskiftes.

Ved at udføre disse serviceeftersyn er du med til at forebygge reparationer og skader. Derfor er det vigtigt, at du får udført et serviceeftersyn.

Kom forbi vores Nissan Værksted og få det udført af veluddannede mekanikere.

Book tid på værksted

Der er forskel på serviceeftersyn - på et autoriseret værksted beholder du garantien

På vores Nissan værksted bruger vi kun det rigtige måleudstyr, påfylder godkendte væsker og gode reservedele, og vores mekanikere er uddannet efter Nissans forskrifter. 

Det betyder at vi altid er opdateret med den nyeste viden indenfor Nissan biler, og dermed kan give din Nissan den bedst mulige service, uanset om den er helt ny, eller har lidt år på bagen.

Råd og vejledning - kan spare dig for en tur på værkstedet

Vi tager os naturligvis godt af din Nissan mens den er hos os, og opdager eventuelle fejl og mangler der måtte være opstået siden sidste besøg. Men hvis du passer godt på din bil i hverdagen, kan du holde uforudsete reparationer på et minimum.  

Kom forbi Bredhøjvej 5 i Silkeborg, og få gode råd og vejledning til hvordan du passer godt på din Nissan.

Er det på tide at få den gamle bil skiftet ud, har vi naturligvis også et stort udvalg af både nye og nyere brugte Nissan du kan kigge på.

 

Se udvalget af nye Nissan

Se udvalget af nyere brugte Nissan