Sporty og med på sjov

Kia XCeed - køreglæde på den innovative måde

Kia XCeed byder ikke bare på et sporty design, som vækker opsigt på de danske veje. Den lækre crossover tager også nye innovative teknologier til vejen, hvilket hjælper til at gøre hverdagens kørsel problemfri og mere miljøvenlig. Kia XCeed er nemlig lige på trapperne med en Plug-in Hybrid version, som kan køre op til 48 km (59 km i by) på ren el.

Foruden at være finalist i Årets Bil 2020 i Danmark, har Kia XCeed vundet prisen Det Gyldne Rat (Das Goldene Lenkrad), som bliver betragtet som den vigtigste tyske pris i bilbranchen. Du får naturligvis Danmarks i særklasse bedste fabriksgaranti med, når du køber Kia XCeed i Bilernes Hus i Silkeborg.

Kia Xceed 2020 1600 35

KIA XCEED Crossover coupé med masser af attitude - uanset hvilken vinkel, du møder den fra!

Det mener vores Kia-ekspert

"Anmelderne har virkelig rost SUV-modellen, der har et mere råt udseende og en lidt højere siddeposition end den almindelige Kia Ceed."

Hvis du ligger inde med et spørgsmål om Kia XCeed så tøv ikke med at kontakte os - tryk på knappen herunder.

Soeren Holst Korthsen
Søren Holst Korthsen
Salgskonsulent, Bilernes Hus

Kia XCeed pirrer til din eventyrlyst

Kia Xceed 2020 1600 13

Bygget til eventyr

Kia XCeeds coupéagtige crossover silhuet, fremhæver på smukkeste vis dens sportslige design og de markante 18" fælge gør at den tydligt skiller sig ud fra mængden. XCeed er over 4 centimeter højere end Ceed, hvilket har stor betydning for indstigningen.

Derudover er den 9 centimeter længere, hvilket blandt andet giver 31 liter mere i bagagerummet end i den almindelige Kia Ceed.

Kia Xceed 2020 1600 1F

204 villige hestekræfter

Den nye Kia XCeed kommer med fire forskellige drivlinjer, eksempelvis en driftssikker 1,0 benzin med 120 hk samt en kraftfuld 204 hestekræfter stor 1,6 T-GDI-motor.

Samtidig fås Kia XCeed både med en sekstrins manuel gearkasse og en syvtrins automatgearkasse kaldet DCT.

Kia Xceed 2020 1600 4D

Store forventninger

Kabinen i Kia XCeed er udført i materialer af højeste kvalitet. Kabineindretningen er ny, hvilket blandt andet har ført mere benplads og et bedre udsyn for føreren med sig. Modellen er designet på KIAs europæiske designcenter i Frankfurt.

Kia Xceed Touchscreen

Bemærkelsesværdige detaljer

En af de bemærkelsesværdige detaljer indvendigt i KIA XCeed er den "svævende" skærm, som er standard i samtlige modelvarianter. Allerede i indgangsmodellen "Vision" er en 8" touchscreen standard - ligesom i øvrigt Apple Carplay er det.

Kia Xceed Parkering

Spækket med teknologi

DRIVE WiSE-teknologierne udviklet af Kia for at sikre dig, dine passagerer og medtrafikanter. Med Kia XCeed kan du eksempelvis få assistance til parkering, blive advaret om biler i blinde vinkler, nyde intellgent fartpilot eller undgå uheld med Frontassistent.

GALLERI

Kig nærmere på Kia XCeed

Der er mange designmæssige detaljer både ude og inde på den potente model.

SIKKERHED

Kia XCeed er endnu
ikke testet hos Euro NCAP
- men det er "søstermodellen" Kia Ceed

88%
Adult Occupant
85%
Child Occupant
68%
Pedestrian
73%
Safety Assist
Se den fulde rapport her

Find svaret her eller fang os på chat, telefon eller e-mail

Spørgsmål om Kia XCeed

Hvad koster en Kia XCeed i Bilernes Hus?

Du kan vælge Kia XCeed i udstyrsvarianterne Comfort og Premium, og her er indgangspriserne henholdsvis 274.999 og 304.999 kroner. Du kan finde samtlige priser her på sitet. Men den billigste udgave af den nye Kia XCeed koster lige under en kvart million kroner - og for de penge får du en version af Kia XCeed, der får dine medtrafikanter til at måbe. 

Er den nye Kia XCeed en crossover?

Ja. Teknisk set betegnes Kia XCeed som en crossover, og den betegnelse passer ret godt ind på SUV-hylden. Med en perfekt kombination af praktiske egenskaber og sportsligt udseende kombineret med friske køreegenskaber indbyder den nye Kia XCeed til nye og store eventyr.

Er Kia XCeed blevet kåret som Årets Bil?

Den nye Kia XCeed har endnu ikke haft heldet til at rulle afsted med titlen som Årets Bil i Danmark - omend den i 2020 var nomineret til at vinde kåringen. Det lykkedes desværre ikke - men til gengæld har den nye flotte Kia XCeed vundet den eftertragtede pris Det Gyldne Rat (Das Goldene Lenkrad), som ofte kaldes for den vigtigste tyske pris i bilbranchen. Generelt er Kia XCeed blevet rost til skyerne, så også på den måde er den sporty og agile version af Kia Ceed en vinder.

Er Kia XCeed større end Kia Ceed?

Ja - på flere måder. Kia XCeeds coupé-agtige crossover-silhuet fremhæver på smukkeste vis det sportslige design - og Kia XCeed skiller sig tydeligt ud fra mængden. Modellen er l4 centimeter højere end Kia Ceed, hvilket har stor betydning for indstigningen. Desuden er Kia XCeed 9 centimeter længere, hvilket blandt andet giver 31 liter mere i bagagerummet end i den almindelige og ellers rummelige Kia Ceed.   

Pristjek Illustration Bh

Ny bil? Tjek bytteprisen

Med vores Pristjek kan du nemt og hurtigt få oplyst prisen på din nuværende bil. Det er helt gratis og uforpligtende, og giver dig et godt afsæt til at finde din næste bil.

Se hvad din bil er værd

Leveret af Indicata

Andre Kia-modeller

Se flere nyere brugte biler

Brugte biler

  Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Bilen kan være vist med ekstraudstyr. Se prisliste for oplysninger om brændstofforbrug, CO2 udledning og energimærkning.

  * Finansieringsvilkår
  Finansiering via Ford Credit udbydes af Forso Danmark, filial af Forso Nordic AB. Ford Credits forretningsbetingelser og kreditvurderingskrav er gældende. Bilen skal kaskoforsikres. Betaling via Nets forudsættes ellers tillægges et gebyr på 25 kr. pr. månedlig ydelse. Køber har ret til at fortryde kontrakten (men ikke købet) efter kreditaftalelovens §19. Fortrydelsesfristen er 14 dage, fra aftalen er indgået. Ford Fiesta Vignale fra 217.490: Månedlig ydelse 2.379 kr./md., udbetaling 43.715 kr., løbetid 84 mdr., variabel debitorrente 0.99%. ÅOP 4.12%. Samlede kreditomkostninger: 27.061 kr. Samlet beløb der skal betales tilbage: 199.836 kr. De viste finansieringsberegninger er eksempler. Spørg os om flere lånetyper. Der tages forbehold for ændrede vilkår samt renteændringer. Enhver finansiering beror altid på en konkret beregning af en salgskonsulent.

  ** Service- og reparationsaftale
  Aftalen indgås med Bjarne Nielsen A/S i henhold til gældende standardvilkår. Serviceniveau: Budget. Op til 15.000 km/år. Aftalen er gældende i 36 måneder fra bilens første registreringsdato. I forbindelse med oprettelsen af aftalen betales et beløb svarende til 1 måneds ydelse i førstegangsydelse. Der kan være tillæg på udvalgte motorvarianter herunder automatgear. Tilbuddet gælder kun fabriksnye biler købt og leveret hos Bjarne Nielsen A/S. Kan ikke kombineres med andre tilbud og/eller rabataftaler.

  A+++