Drøm endelig løs

Kia Sportage - en ny måde at anskue verden på

Der er flere grunde til at komme ud og nyde hver eneste dag. Det handler om at opdage en helt ny måde at anskue verden på. Om at udforske. Om at tage på eventyr. Om at køre og om at finde nye oplevelser og nye steder.

Med så meget innovation, stil og komfort til rådighed, er den nye KIA Sportage den perfekte bil til at gøre enhver køretur til en oplevelse. Og Danmarks suverænt bedste garanti følger naturligvis med, når du køber KIA Sportage i Bilernes Hus i Silkeborg.

Kia Sportage 2019 1600 1F

KIA SPORTAGE Designerne har sat deres tydelige aftryk på den store SUV.

Det mener vores Kia-ekspert

"Den fine Sportage har gennemgået en vild udvikling og fremstår i dag som et af de bedste bud i sin klasse. Og den kører faktisk glimrende."

Er du også interesseret i Kia Sportage - og vil du vide mere, så kontakt os via knappen nedenfor.

Mathias Meinertz Larsenv2
Mathias Meinertz Larsen
Salgskonsulent, Kia, Bilernes Hus

Du bliver sjældent skuffet i Kia Sportage.

Kia Sportage 2019 1600 34

En alsidig og rummelig SUV

Kia Sportage er udstyret med et - for klassen - meget stort bagagerum, som har en kapacitet på hele 503 liter. Når det 60/40-opdelte splitbagsæde nedfældes, så er kapaciteten øget betragteligt, og du kan have helt op til 1492 liter.

Bagsæderne kan i øvrigt forskydes, samt rykkes frem og tilbage, hvilket er med til at gøre kabinen særdeles alsidig og rummelig.

Kia Sportage 2019 1600 04

Al info er samlet et sted

Den faceliftede Kia Sportage er blevet optimeret på det rent ydelsesmæssige i form af en række nye motorer.

En af dem er Kias nye "EcoDynamics+"-motor, som er en 2.0 liters diesel  mild-hybrid-drivlinje. Her bliver selve dieselmotoren bakket op af et 48V batteri, som giver en mere effektiv og økonomisk kørsel.

Kia Sportage 2019 1600 20

Komfortable køreture

Kia Sportage er en sporty og rummelig familie-SUV, hvor du kommer til at opleve masser af plads og fleksibilitet. Kabinen er indrettet helt unikt, så enhver køretur vil opleves komfortabel for både dine passagerer og dig selv.

Kia Sportage 2019 1600 47

Du får det fulde overblik

Med et velfungerende bakkamera samt mulighed for 360 graders view, kan du lynhurtigt skabe et nødvendigt overblik over en hvilken som helst situation.

Sder

Komfort i særklasse

Både for- og bagsæder kan udstyres med sædevarme, så samtlige passagerer kan holden varmen vinteren igennem. Forsæderne kan endvidere udstyret med ventilation, så sommerens solrige sæson kan køres i møde uden udsigt til hedeslag.

GALLERI

Kig nærmere på Kia Sportage

Der er masser af designmæssige detaljer både ude og inde på den smukke model.

SIKKERHED

Styr på sikkerheden giver 5 stjerner

Du kan trygt sætte dig bag rettet i Kia Sportage. Sikkerheden er i top.

90%
Adult Occupant
83%
Child Occupant
66%
Pedestrian
71%
Safety Assist
Se den fulde rapport her

Find svaret her eller fang os på chat, telefon eller e-mail

Spørgsmål om Kia Sportage

Hvorfor skal jeg købe en Kia Sportage?

Du skal købe den nye Kia Sportage, hvis du vil have en bil, der er mere end "bare" en bil. For det er Kia Sportage. I betragtning af, hvor stor en bil og hvor meget standardudstyr, du får med, så er Kia Sportage faktisk en ganske billig bil - hvis man sammenligner med konkurrenterne i segmentet. Den billigste variant er en Kia Sportage Prestige i mild hybrid-udgaven - og den koster fra 299.000 kroner. Der kan naturligvis købes udgaver, som har et endnu højere niveau af udstyr - eksempelvis Kia Sportage Upgrade i mild hybrid-varianten. Den koster 354.000 kroner.

Hvor meget plads er der i en Kia Sportage?

Den nye Kia Sportage er en yderst rummelig SUV, der yder rigtig god plads til alle passagerer både på for- og bagsæder. Bilen er 449,5 centimeter lang og 185,5 centimeter bred. I højden måler modellen 164,5 centimeter - så det er med andre ord en ganske stor SUV, der er tale om. Både for- og bagsæder kan udstyres med sædevarme, så du og dine passagerer kan blive varmet igennem om vinteren. Desuden kan forsæderne ventileres, så du og forsædepassageren kan blive kølet ned om sommeren.

Hvordan er det med Kia Sportage og sikkerhed?

Kia Sportage er en stor SUV - og generelt er store biler markant mere sikre, hvis man sammenligner med mindre biler. Helt overordnet kan det naturligvis være svært at måle sikkerhed imellem de forskellige bilmodeller - men der er ingen tvivl om, at Kia Sportage hører til blandt de mest sikre biler i sit segment. Den store SUV har gennemgået sikkerhedstesten hos EuroNCap, hvor den har fået det maksimale antal stjerner.

Får du en god garanti med den nye Kia Sportage?

Kia har for mange år siden markeret sig som det bilmærke, der giver den signifikant bedste garanti på sine biler. Det sydkoreanske mærke yder således 7 år fabriksgaranti med et maksimalt kilometerforbrug på 150.000 kilometer. Og måske lyder det tal lavt - men faktum er, at langt størstedelen af de danske bilister har et gennemsnitligt kørselsbehov, der ligger under de godt 21.400 kilometer, som Kias fabriksgaranti årligt sikrer.

Pristjek Illustration Bh

Ny bil? Tjek bytteprisen

Med vores Pristjek kan du nemt og hurtigt få oplyst prisen på din nuværende bil. Det er helt gratis og uforpligtende, og giver dig et godt afsæt til at finde din næste bil.

Se hvad din bil er værd

Leveret af Indicata

Andre Kia-modeller

Se flere nyere brugte biler

Brugte biler

  Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Bilen kan være vist med ekstraudstyr. Se prisliste for oplysninger om brændstofforbrug, CO2 udledning og energimærkning.

  * Finansieringsvilkår
  Finansiering via Ford Credit udbydes af Forso Danmark, filial af Forso Nordic AB. Ford Credits forretningsbetingelser og kreditvurderingskrav er gældende. Bilen skal kaskoforsikres. Betaling via Nets forudsættes ellers tillægges et gebyr på 25 kr. pr. månedlig ydelse. Køber har ret til at fortryde kontrakten (men ikke købet) efter kreditaftalelovens §19. Fortrydelsesfristen er 14 dage, fra aftalen er indgået. Ford Fiesta Vignale fra 217.490: Månedlig ydelse 2.379 kr./md., udbetaling 43.715 kr., løbetid 84 mdr., variabel debitorrente 0.99%. ÅOP 4.12%. Samlede kreditomkostninger: 27.061 kr. Samlet beløb der skal betales tilbage: 199.836 kr. De viste finansieringsberegninger er eksempler. Spørg os om flere lånetyper. Der tages forbehold for ændrede vilkår samt renteændringer. Enhver finansiering beror altid på en konkret beregning af en salgskonsulent.

  ** Service- og reparationsaftale
  Aftalen indgås med Bjarne Nielsen A/S i henhold til gældende standardvilkår. Serviceniveau: Budget. Op til 15.000 km/år. Aftalen er gældende i 36 måneder fra bilens første registreringsdato. I forbindelse med oprettelsen af aftalen betales et beløb svarende til 1 måneds ydelse i førstegangsydelse. Der kan være tillæg på udvalgte motorvarianter herunder automatgear. Tilbuddet gælder kun fabriksnye biler købt og leveret hos Bjarne Nielsen A/S. Kan ikke kombineres med andre tilbud og/eller rabataftaler.

  A+++