Køb en af vores 20 nyere brugte Volkswagen ID.3

Volkswagen tog hul på deres ID-serie af elektriske biler med ID.3. Den blev altså den første rene elbil fra det tyske mærke, og den blev præsenteret i 2019. De første biler blev leveret i 2020, og den fik hurtig succes. Den blev nemlig kåret til Årets Bil i Danmark 2021, hvor særligt køreevnerne blev fremhævet. Bilen har størrelse som en Golf og er en god starter elbil til mange forskellige kunder lige fra singlen til familien.

I Bilernes Hus i Silkeborg har vi et bredt udvalg af brugte Volkswagen ID.3, og da vi er en del af Nielsen Car Group, har vi også adgang til brugte biler fra Bjarne Nielsen-bilhuse. Vi hjælper dig gerne med at finde den rette model til netop dig.

Vi klarer også finansiering, serviceaftale og forsikring, når du køber en brugt bil hos os. Under klargøring gennemgår vi bilen grundigt, og du kan være sikker på, at der er mange kilometer tilbage i den. Vi giver også altid et halvt års garanti på vores brugte biler.

20 BILER
Viser nu 20 af 20 biler

ID.3 er Volkswagens første rene elbil

Med ID.3 har Volkswagen taget hul på deres ID-serie af elbiler. Det er den første rene elbil fra Volkswagen, og den er bygget på MEB-platformen, der også bliver fundamentet i de øvrige elbiler, der lanceres i de kommende år, fra det tyske mærke.

MEB-platformen betyder, at batteriet er placeret i bunden af bilen, og det giver den et lavt tyngdepunkt og en optimal vægtfordeling. Bilen har gode køreevner, og den er både velafbalanceret, adræt og kan tage skarpe sving. Den har derfor en meget lille venderadius, selvom den er på størrelse med en Golf.

Kåret som Årets Bil i Danmark 2021

De første Volkswagen ID.3 kom i slutningen af 2020, men det har været en så markant bil, at den allerede få måneder senere blev kåret som Årets Bil i Danmark 2021. Juryen begrundede valget med, at bilen er sjov, komfortabel og økonomisk attraktivt.

Den blev også rost for at have alt, hvad man kan forvente af en elbil. Dermed er VW kommet godt fra start med den nye ID-serie, som løbende udvides.

Tre forskellige batteristørrelser: Pure, Pro og Pro S

Da Volkswagen ID.3 først blev lanceret, havde den to batteristørrelser at vælge mellem. Men der er blevet tilføjet endnu en for at ramme forskellige kunders behov og pengepung. Det betyder, at der findes tre forskellige batteristørrelser, som har fået hver sit navn.

Der er Pure, som er det mindste batteri på 45 kWh, og den har en rækkevidde op til 349 km. Det mellemste er Pro på 58 kWh, som giver en rækkevidde op til 423 km. Det største batteri er på 77 kWh og hedder Pro S. Det har en rækkevidde op til 554 km.

Family, Style, Life og Tech udstyrsvarianter

Det må være en klar strategi fra Volkswagens side at lave en ID.3, som alle kan bruge. Der findes i hvert fald otte forskellige udstyrsvarianter af bilen, og dermed er der forskellige batterier og udstyrsniveauer at vælge mellem, så der er noget for alle, uanset om man går op i rækkevidde eller udstyr.

Varianterne har navne som Family, Style, Life og Tech, og du kan på hver brugt bils side læse mere om deres udstyrsniveau, og hvilket udstyr bilen har. Så tryk ind på siden og se, om bilen har det udstyr, som du drømmer om.

Årgang 2020-2024 af VW ID.3

Den første årgang af Volkswagen ID.3 er 2020, hvor den kom på markedet. Derudover kan du finde brugte udgaver fra årgang 2021, 2022, 2023 og så småt også 2024. Når modellen ikke er ældre, får du altså en næsten ny bil, uanset hvilken en du vælger.

Der er flere fordele ved at vælge en brugt bil: Man tager lige toppen af nyprisen, så man enten kan købe en større bil eller bare spare pengene. Og så slipper du for at vente på, at bilen skal produceres. De brugte biler vi har på lager kan leveres på få dage.

Find brugte Volkswagen ID.3 i Bilernes Hus

Skal Volkswagen ID.3 være din nye bil? Så finder du den brugt i Bilernes Hus. Du kan være sikker på, at priserne er skarpe, og vi har en uafhængig samarbejdspartner til at vurdere priserne i forhold til markedet. Det giver dig et hurtigt overblik her på siden.

Har du fundet den bil, du gerne vil købe, kan du gøre det direkte her på hjemmesiden. Du kan også vælge finansiering og få et tilbud på din nuværende bil, hvis du har en, der skal indgå i handlen. Du kan læse mere om køb på hjemmesiden her eller besøge os i Bilernes Hus i Silkeborg.

Relaterede links