Optimér din køreglæde

Kia Ceed - når køreglæden skal være på højeste niveau

Kia Ceed har været et hit i mange år, og modellen må betegnes som den mest roste bil fra den sydkoreanske producent. Kia Ceed byder på et sporty design, som vækker opsigt på de danske veje. Nye innovative teknologier er kommet til, og dermed er både komforten, bekvemmeligheden og sikkerheden øget betragteligt.

Der er blevet bedre plads i Kia Ceed, som desuden er ekviperet med hele fire forskellige motor-varianter. Kia Ceed fås selvfølgelig også som stationcar - den hedder Kia Ceed SW, hvor SW står for sport wagon. Og naturligvis følger Danmarks suverænt bedste garanti med, når du køber Kia Ceed i Bilernes Hus i Silkeborg.

Kia Ceed 2019 1600 4C

KIA CEED Endnu mere skarp - og endnu mere lækker. Den nyeste udgave har det hele.

Det mener vores Kia-ekspert

"Allerede med den første udgave vandt Kia Ceed mange hjerter herhjemme, og det er kun blevet endnu vildere med den seneste generation."

Har du et spørgsmål om Kia Ceed, så kan du få svar ved at bruge knappen nedenfor.

Soeren Holst Korthsen
Søren Holst Korthsen
Salgskonsulent, Bilernes Hus

Kia Ceed imponerer fra første færd

Kia Ceed 2019 1600 3E

Er gennemført sporty

På trods af, at Kia Ceed byder på bedre plads til samtlige passagerer i kabinen - og for den sags skyld også i bagagerummet, så er modellen samtidig blevet både lavere og bredere. Dermed får KIA Ceed et atletisk og sporty design, som der bliver lagt mærke til.

Den nye duks i klassen har et enkelt, moderne og samtidig sofistikeret design, som med rette kan betegnes som tidløst.

Kia Ceed 2019 1600 4D

Tre sublime drivlinjer

Den nye Kia Ceed kommer med tre drivlinjer, hvoraf den ene - en 140 hestekræfter stor 1,4 T-GDI-motor - er helt ny i Ceed-familien. Samtidig fås Kia Ceed både med en sekstrins manuel gearkasse og en syvtrins automatgearkasse kaldet DCT.

Der er også mulighed for at få Kia Ceed som plug-in hybrid - det er det, der i fagtermerne hedder en PHEV (plug-in hybrid electric vehicles).

Ladeguide: Hvilken ladeløsning skal jeg vælge?

Plugin-hybrid, elbil eller "bare" en almindelig hybridbil. Eller en ren elbil? Der er nok at vælge imellem, og her giver vores bilredaktør dig svar på en lang række spørgsmål.

Se video-guiden her - eller læs den skrevne udgave her.

Kia Ceed Cd My19 Let Your Heart Beat Faster W

Overgår forventningerne

Den nye Kia Ceed er designet på mærkets europæiske designcenter, der ligger i Frankfurt. Bilen er målrettet europæiske bilister, og det kan både ses, mærkes og føles.

Kia Ceed Touchscreen

Nær skærmen svæver

En af de bemærkelsesværdige nyheder indvendigt i KIA Ceed er den "svævende" skærm, som er standard i samtlige modelvarianter. Allerede i indgangsmodellen "Vision" er en syvtommers touchscreen standard - ligesom i øvrigt Apple Carplay er det.

Kia Ceed 2018 Eksterior Sidespejl Roed Blinklys

Helt ny lygtesignatur

Der er kælet for mange detaljer i den nye Ceed - som også har smidt den ellers velkendte apostrof, der var en del af det gamle modelnavn Cee'd. De nye lygter giver et markant indtryk og sørger for genkendelighed på vejen.

GALLERI

Kig nærmere på Kia Ceed

Der er masser af designmæssige detaljer både ude og inde på den smukke model.

SIKKERHED

De nye sikkerhedssystemer giver 5 stjerner

Du får en helt igennem tryg følelse når du sidder i den nye Kia Ceed. Både foran og bagi.

88%
Adult Occupant
85%
Child Occupant
68%
Pedestrian
73%
Safety Assist
Se den fulde rapport her

Find svaret her eller fang os på chat, telefon eller e-mail

Spørgsmål om Kia Ceed

Er Kia Ceed en god bil?

Ja - det er helt indiskutabelt. Den nye Kia Ceed er en af de modeller fra den sydkoreanske producent, der har fået sendt flest roser efter sig. Faktisk var Kia Ceed den allerførste bil, som i forbindelse med en test i FDM's Motor - medlemsbladet for cirka en kvart millioner bilister i organisationen - fik de maksimale seks stjerner. Det var aldrig sket tidligere, da de erfarne motorjournalister i 2007 valgte at give topkarakter til "den koreanske Golf".

Hvornår kom den første Kia Ceed til Danmark?

Den første Kia Ceed blev introduceret i slutningen af 2006, og blev et halvt års tid senere fulgt op af en stationcar - der i Kia-sprog hedder Sportswagon. Siden er et par nye generationer kommet til - og desuden har Ceed-familien vokset sig større i kraft af eksempelvis Kia ProCeed og Kia XCeed.

Er Kia Ceed bygget til europæiske bilejere?

Fuldstændig korrekt. For det andet byggede Kia Motors en bilfabrik op fra grunden i slovakiske Zilina, og det er netop her, at man blandt andet bygger Kia Ceed-modellerne. Og i forbindelse med, at den sydkoreanske koncern havde gjort alt for, at Kia Ceed skulle blive en stor succes på det europæiske marked, havde man for det første allieret sig med den tyske stjerne-designer Peter Schreyer, der blev headhuntet hos Audi. 

Hvorfor skal jeg vælge en Kia Ceed?

Kia Ceed er en rigtig god bil, der både kører godt, er prisbillig, og har masser af udstyr og værdi for pengene. Smag er jo individuelt og svær at argumentere for eller imod - men der er ingen tvivl om, at Kia Ceed er blandt de stærkeste kort i c-segmentet, der populært også kaldes Golf-klassen. Netop Volkswagen Golf, der om nogen må betegnes som en ikonisk bilmodel, blev ad flere omgange slået i forskellige test af Kia Ceed - endda biltest, der blev udført på Golfens egen hjemmebane i Tyskland.

Har Kia Ceed vundet Årets Bil i Danmark?

Da Kia Ceed blev introduceret på det danske marked tilbage i slutningen af 2006 og begyndelsen af 2007, var der store forventninger til, at Kia Ceed skulle køre med titlen som Årets Bil i Danmark. Både fra en sydkoreanske producent og fra den danske importør. Og det var uhyggeligt tæt på, men desværre lykkedes det "kun" at blive nummer to i den eftertragtede kåring. Heldigvis viste mange danske bilkøbere, at Kia Ceed for dem var Årets Bil i Danmark.

Pristjek Illustration Bh

Ny bil? Tjek bytteprisen

Med vores Pristjek kan du nemt og hurtigt få oplyst prisen på din nuværende bil. Det er helt gratis og uforpligtende, og giver dig et godt afsæt til at finde din næste bil.

Se hvad din bil er værd

Leveret af Indicata

Andre Kia-modeller

Se flere nyere brugte biler

Brugte biler

  Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Bilen kan være vist med ekstraudstyr. Se prisliste for oplysninger om brændstofforbrug, CO2 udledning og energimærkning.

  * Finansieringsvilkår
  Finansiering via Ford Credit udbydes af Forso Danmark, filial af Forso Nordic AB. Ford Credits forretningsbetingelser og kreditvurderingskrav er gældende. Bilen skal kaskoforsikres. Betaling via Nets forudsættes ellers tillægges et gebyr på 25 kr. pr. månedlig ydelse. Køber har ret til at fortryde kontrakten (men ikke købet) efter kreditaftalelovens §19. Fortrydelsesfristen er 14 dage, fra aftalen er indgået. Ford Fiesta Vignale fra 217.490: Månedlig ydelse 2.379 kr./md., udbetaling 43.715 kr., løbetid 84 mdr., variabel debitorrente 0.99%. ÅOP 4.12%. Samlede kreditomkostninger: 27.061 kr. Samlet beløb der skal betales tilbage: 199.836 kr. De viste finansieringsberegninger er eksempler. Spørg os om flere lånetyper. Der tages forbehold for ændrede vilkår samt renteændringer. Enhver finansiering beror altid på en konkret beregning af en salgskonsulent.

  ** Service- og reparationsaftale
  Aftalen indgås med Bjarne Nielsen A/S i henhold til gældende standardvilkår. Serviceniveau: Budget. Op til 15.000 km/år. Aftalen er gældende i 36 måneder fra bilens første registreringsdato. I forbindelse med oprettelsen af aftalen betales et beløb svarende til 1 måneds ydelse i førstegangsydelse. Der kan være tillæg på udvalgte motorvarianter herunder automatgear. Tilbuddet gælder kun fabriksnye biler købt og leveret hos Bjarne Nielsen A/S. Kan ikke kombineres med andre tilbud og/eller rabataftaler.

  A+++