Markant på alle måder

Kia Sorento - en spektakulær luksus-SUV

Soft-touch stof og læder, højglanspolerede detaljer - opnå ægte luksus med den nye Kia Sorento. Bilens smarte og buede profil giver en dristig udstråling på vejen. Og med Sorento mener Kia det helt og aldeles alvorligt. Den store SUV er en af bestsellerne i sin klasse.

Danmarks suverænt bedste garanti følger selvfølgelig med, når du køber Kia Sorento i Bilernes Hus i Silkeborg.

Kia Sorento 2021 1600 9B

KIA SORENTO De nye LED projektionsforlygter giver den gigantiske Kia Sorento en muskuløs udstråling

Det mener vores Kia-ekspert

"Den store luksusbil har plads til syv personer - og det er et utroligt velkørende og velfungerende alternativ til meget dyrere konkurrenter i segmentet."

Har du et spørgsmål om Kia Sorento, så kan du bruge knappen nedenfor.

Soeren Holst Korthsen
Søren Holst Korthsen
Salgskonsulent, Bilernes Hus

I Kia Sorento er du køreklar til det helt store eventyr

Kia Sorento 2021 1600 39

Atletisk, grøn og økonomisk

Den store og atletiske Kia Sorento er både grøn og økonomisk. Du får de mange fordele fra den konventionelle forbrændingsmotor, men i tilgift er der reduceret CO2-udledning samt lavere driftsomkostninger - takket være elmotoren. 

Det regenererende bremsesystem oplader endda bilens batteri, når du kører i påløb eller bremser. Dermed maksimeres effektiviteten og rækkevidden.

Kia Sorento 2021 1600 4A

Et helt nyt kamera-system

I den højeste udstyrsvariant af Kia Sorento får du blandt andet et helt nyt kamerasystem der viser livebilleder af den blinde vinkel langs siden af bilen når du aktiverer blinklyset.

Derudover får du en overdådig 10,25" HD touchscreen i midterkonsollen. Det er med til at give et fantastisk overblik over situationen.

Kia Sorento 2021 1600 37

Den nyeste teknologi

Kia Sorento kommer blandt andet med den særlige Drive Wise teknologi (der blandt andet inkluderer Intelligent fartpilot, Hastighedsadvarsel, blindvinkel monitor, Fjernbetjent parkeringsassistent og meget mere. Alt sammen med til at gøre din hverdag nemmere.

Kia Sorento 2021 1600 8F

Her får du ægte kvalitet

Den nye kabine er ergonomisk og førerorienteret med elementer, der er placeret, så det er let at betjene. Kabinen er spækket med eksklusive materialer af høj kvalitet.

KIA Sorento PHEV Blue Side Charging

Kraftfuld og elegant

Den skulpturelle kølergrill og de nye LED projektionsforlygter giver Sorento en muskuløs udstråling. Men samtidig giver de lange aerodynamiske linjer et elegant touch.

GALLERI

Se nærmere på Kia Sorento

Den enorme luksus-SUV har mange designmæssige detaljer, som er med til at gøre bilen helt unik.

SIKKERHED

Kia Sorento er en sikker bil. Helt sikkert!

Den store luksus-SUV scorer et højt antal stjerner i samtlige kategorier ved i Euro NCAP

82%
Adult Occupant
85%
Child Occupant
63%
Pedestrian
87%
Safety Assist
Se den fulde rapport her

Find svaret her eller fang os på chat, telefon eller e-mail

Spørgsmål om Kia Sorento

Er den nye Kia Sorento en bil, som jeg bør købe?

Ja. For det første får du med Kia Sorento rigtig fin bil i den luksuriøse ende af skalaen. For det andet får en ekstrem lang garanti. Kia er nemlig et bilmærke, der tror så meget på sig selv og sine produkter, at du får hele 7 års garanti på alle modeller. Det gælder naturligvis også den helt nye Kia Sorento, som du kan købe i Nielsen Car Group-koncernens Kia-bilhuse. Det giver en god ro i maven med lang fabriksgaranti - og det er ikke tilfældigt, at branchefolk betegner netop Kias garanti som den bedst i branchen.

Hvornår blev den første Kia Sorento lanceret i Danmark?

Den første Kia Sorento blev introduceret tilbage i 2002 - og allerede dengang blev den et stort hit. Den store bilmodel blev en sællert på mange markeder. Ikke mindst det på det danske marked, hvor det især var varebilsudgaven, der trak kegler. Kia Sorento var med til at trække kendskabet til det sydkoreanske mærke i den helt rigtige retning. Den aktuelle udgave af Kia Sorento er fjerde generation, og den store luksus-SUV har fortsat mange fans og kunder over det meste af kloden.

Er den store nye Kia Sorento en sikker bil?

Den store Kia Sorento er blevet testet hos Euro NCap, og her har luksus-SUV'en opnået det maksimale antal stjerner. Sikkerhed kan være svær at måle imellem forskellige bilmodeller - men der er generel enighed om, at store biler er mere sikre at køre i end små biler. 

Er der god plads i en Kia Sorento?

Der er rigtig god plads i den nye Kia Sorento. Med den store model er det faktisk lykkes at lave en syvpersoners SUV, som også reelt kan rumme syv personer. Den nye store Kia Sorento er en luksus-SUV fra øverste hylde i reolen - og den er rummelig på alle ledder og kanter. Den er meget lang, meget bred og meget høj, og det giver naturligvis masser af luft til alle passagerer - også til de to, der indtager tredje og bagerste sæderække. 

Pristjek Illustration Bh

Ny bil? Tjek bytteprisen

Med vores Pristjek kan du nemt og hurtigt få oplyst prisen på din nuværende bil. Det er helt gratis og uforpligtende, og giver dig et godt afsæt til at finde din næste bil.

Se hvad din bil er værd

Leveret af Indicata

Andre Kia-modeller

Se flere nyere brugte biler

Brugte biler

  Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Bilen kan være vist med ekstraudstyr. Se prisliste for oplysninger om brændstofforbrug, CO2 udledning og energimærkning.

  * Finansieringsvilkår
  Finansiering via Ford Credit udbydes af Forso Danmark, filial af Forso Nordic AB. Ford Credits forretningsbetingelser og kreditvurderingskrav er gældende. Bilen skal kaskoforsikres. Betaling via Nets forudsættes ellers tillægges et gebyr på 25 kr. pr. månedlig ydelse. Køber har ret til at fortryde kontrakten (men ikke købet) efter kreditaftalelovens §19. Fortrydelsesfristen er 14 dage, fra aftalen er indgået. Ford Fiesta Vignale fra 217.490: Månedlig ydelse 2.379 kr./md., udbetaling 43.715 kr., løbetid 84 mdr., variabel debitorrente 0.99%. ÅOP 4.12%. Samlede kreditomkostninger: 27.061 kr. Samlet beløb der skal betales tilbage: 199.836 kr. De viste finansieringsberegninger er eksempler. Spørg os om flere lånetyper. Der tages forbehold for ændrede vilkår samt renteændringer. Enhver finansiering beror altid på en konkret beregning af en salgskonsulent.

  ** Service- og reparationsaftale
  Aftalen indgås med Bjarne Nielsen A/S i henhold til gældende standardvilkår. Serviceniveau: Budget. Op til 15.000 km/år. Aftalen er gældende i 36 måneder fra bilens første registreringsdato. I forbindelse med oprettelsen af aftalen betales et beløb svarende til 1 måneds ydelse i førstegangsydelse. Der kan være tillæg på udvalgte motorvarianter herunder automatgear. Tilbuddet gælder kun fabriksnye biler købt og leveret hos Bjarne Nielsen A/S. Kan ikke kombineres med andre tilbud og/eller rabataftaler.

  A+++