MED PLADS TIL 7 PERSONER

Kia Sorento - SUV med masser af plads og køreglæde

Du er i gode hænder med Kia Sorento, uanset hvilken terræn du befinder dig i. Bilen er fyldt med tekniske løsninger, som vil både overraske og imponere dig. Der er plads til syv personer i den store SUV, der også fås som plug-in hybrid.

Se aktuelle kampagner   Beregn byttepris

På alle måder en markant bil

Kia Sorento - luksuriøs, sporty og spektakulær SUV

Opnå ægte luksus med den nye Kia Sorento. Bilen har soft-touch stof og læder samt højglanspolerede detaljer, og med den smarte og buede profil får den en dristig udstråling på vejen. Kia mener det alvorligt med Sorento, og den store SUV er en af bestsellerne i klassen. 

Der er plads til op til syv personer i Sorento, der derfor nemt rummer den store familie, eller familien der har brug for god plads i bilen. Der er stor komfort indvendigt i den sporty SUV, ligesom udstyrslisten er lang. Og du kan få den som plug-in hybrid, der kører delvist på el. Helt op til 57 km på ren el. 

Kia Sorento har vundet flere priser som Red Dot & iF design award 2021 for produktdesign, Women's World Car of the Year 2021 for "Best large SUV" og Årets Bil 2020 af Auto Bild Allrad. Der er mange grunde til, at SUV'en er populær i sin klasse, og der er endnu en: Du får nemlig Danmarks suverænt bedste garanti på syv år, når du køber Kia Sorento i Bilernes Hus i Silkeborg.

Kia Sorento 2021 1600 9B

KIA SORENTO De nye LED projektionsforlygter giver den gigantiske Kia Sorento en muskuløs udstråling.

Det mener vores Kia-ekspert

"Den store luksusbil har plads til syv personer - og det er et utroligt velkørende og velfungerende alternativ til meget dyrere konkurrenter i segmentet."

Har du et spørgsmål om Kia Sorento, så kan du bruge knappen nedenfor.

Maoj
Mathias Østergaard Jensen
Salgskonsulent Kia, Bilernes Hus
Kia Sorento 2023 Front

Kia Sorento som plug-in hybrid med automatgear og god rækkevidde

Vil du prøve elektrisk kørsel af, så er en plug-in hybrid et godt sted at starte. Her får du nemlig delvis elektrisk kørsel, og når der ikke er mere strøm på batteriet, så tager benzinmotoren over. Kia Sorento fås også som plug-in hybrid, hvor der er en 1,6 liters T-GDi benzinmotor med en elektrisk motor med et 13,8 kWh batteri. Den har en kombineret ydelse på 180 hk og et moment på 265 Nm. 

Rækkevidden for plug-in hybriden er op til 57 km (WLTP), hvorefter benzinmotoren tager over. Den er med firehjulstræk (4WD) og sekstrins automatgear. Vil du hellere en klassisk brændstofmotor, så er der en udgave af Sorento med 2,2 CRDi dieselmotor, der fås både med og uden firehjulstræk. Begge udgaver er dog med ottetrins automatgear (DCT). 

Vælger du firehjulstræk til Kia Sorento, får du mulighed for flere køreindstillinger som Eco, Sport, Mud og Snow. Til automatgearet er der desuden en vigtig sikkerhedsfeature, hvor bilen automatisk skifter til parkeringsposition "P", hvis føreren glemmer det. 

Kia Sorento modeller

Kia Sorento 2023 Forsaede

Udstyrsniveauerne Prestige, Upgrade eller Premium

Der er stort set den samme udstyrslisten, uanset om du vælger plug-in hybriden eller diesel-udgaven. Ene forskel er størrelsen på fælgene. 

Prestige er standard, og her får du blandt andet adaptiv fartpilot, LED-lygter, klimaanlæg, p-sensor for og bag, 8" touchskærm, 12,3" digital instrumentering, Android Auto, Apple CarPlay, bakkamera og Bluetooth. Af sikkerhed er der blandt andet automatisk nødbremse (FCA), intelligent skiltegenkendelse og udvidet vejbaneassistent (LFA). 

Upgrade er næsten niveau, og her får du elektronisk bagklap, multifunktionel Smart Key, 10,25" touchskærm med navigation og Kia Connect, trådløs telefonopladning og aktiv blindvinkel assistent (BSD). Topudstyret Premium har desuden ambient belysning, Head Up display, lædersæder, 360 graders kamera (AVM), Bose lydanlæg, blindvinkel kamera (BVM) og fjernbetjent parkeringsassistent (RSPA).

Kia Sorento udstyrsniveauer

Kia Sorento 2023 Bagagerum

Stort bagagerum, anhængertræk og plads til syv personer

Skal det være en stor familie, så er Kia Sorento det oplagte valg. Her får du masser af plads, og med mulighed for tre sæderækker er der plads til op til syv personer. De to bagerste sæderækker kan lægges ned - og de kan lægges ned enten delvist eller helt, afhængig af hvor meget plads der er brug for til bagagen. 

Når alle sæder er i brug, er der 175 liter i bagagerummet. Og lægges den tredje sæderække ned, så er der 809 liter, og når begge sæderækker er lagt ned, er der plads til 1988 liter. 

Er pladsen i bagagerummet ikke nok, fås der også anhængertræk til Kia Sorento, og her kan plug-in hybriden trække op til 1500 kg, mens dieseludgaven kan have 2500 kg.

GALLERI

Se nærmere på Kia Sorento design og interiør

Den enorme luksus-SUV har mange designmæssige detaljer, som er med til at gøre bilen helt unik.

Kia Sorento 2018 Interior 360 Grader View Bakkamera

Kias Drive Wise-førerassistentsystemer

Med Kias Drive Wise-førerassistentsystemer får du masser af sikkerhedsteknologi til at hjælpe dig med at holde overblikket, når du kører.

Som standard er der eksempelvis automatisk nødbremse med fodgænger- og cyklistregistrering (FCA), som bremser eller hjælper med at bremse, hvis der er en forhindring på vejen. Med udvidet nødbremse forhindres kollisioner med andre biler, når du vil dreje til venstre i et vejkryds. 

Den intelligente skiltegenkendelse (SLIF) aflæser skilte, hvorefter hastigheden vises ved speedometeret og i navigationsdisplayet. Mens den adaptive fartpilot (SCC) sørger for, at farten holdes, og at bilen holder den rette afstand til forankørende. Den udvidede vejbaneassistent (LFA) holder dig indenfor din vejbane, så der er helt styr på hastighed og afstand til andre biler. 

Det er også værd at fremhæve bakkamera med dynamisk guide, og hvis du vælger et højere udstyrsniveau er der også blindvinkelassistent og fjernbetjent parkeringsassistent.

Kia Sorento 2023 Skraa Bagfra Venstre Foran Hus

Attraktiv leasing af Kia Sorento

Kia Sorento kan også privatleases, og en af de største fordele er, at du altid har de fulde overblik over din biløkonomi. Der kommer ikke uventede værkstedsregninger, fordi både service og finansieringsomkostninger er inkluderet i den månedlige leasingydelse. Du slipper desuden for bekymringer om eventuelle værditab og mulige afgiftsændringer. 

Du skal blot betale forsikring og ejerafgift udover leasingydelsen, og dermed kender du din biløkonomi måned for måned. 

Leasing af Kia Sorento

Kia Sorento 2023 Forsaeder

Komfortable sæder og stilfuldt interiør 

Det er et moderne og luksuriøst interiør, du møder i Kia Sorento. Mørke sæder, krom dørgreb og metallic kabinedetaljer er blot nogle af elementer, der giver en luksuriøs fornemmelse. Der er fuld komfort på alle sæder, og der er armlæn med opbevaring mellem forsæder, ligesom der på bagsædet er armlæn med kopholder. 

Vælger du Premium-udgaven opgraderes der til lædersæder, ligesom der også er el-justerbare sæder foran med memoryfunktion i førersædet, så sædet altid er tilpasset føreren. I Premium-udgaven får du også ventilation i forsæderne samt ambientbelysning. 

Farvemæssigt kan du får Clear White som standard, og mod merpris kan du vælge én af de andre ni farver. Det kan være den mørkeblå Gravity Blue, den grå Steel Grey eller den iøjnefaldende røde Runway Red.

Kia Sorento modeller, priser og specifikationer

Kia Sorento fås i flere modeller og udgaver, og du kan her se udstyrsvarianter og de vigtigste specifikationer.

Kia Sorento modeloversigt

 

 • KampagnePrisnedslag på op til 106.677 kr. på Kia Sorento PHEV lagerbiler Læs mere
  Kia Sorento Mq4hevmy21 C5rrunwayred 19 0020
  Kia Sorento

  Prestige (PHEV)

  Prestige er standardmodellen.

  Udvalgt standardudstyr:

  • 19'' alufælge (235/55R19)
  • Dobbelt udstødning (kun udseende)
  • El-foldbare sidespejle med LED-blinklys
  • El-justerbare sidespejle med varme
  • Krom rudeliste
  • LED baglygter
  • LED forlygter
  • Aut. LED kørelys
  • Tagræling
  • Tonede ruder i bag
  • Tågeforlygter
  • 50/50 foldbart splitbagsæde, 3. sæderække
  Pris fra
  538.404 kr.
  Lån fra
  5.824 kr./md.
  Komplet prisliste
 • KampagnePrisnedslag på op til 106.677 kr. på Kia Sorento PHEV lagerbiler Læs mere
  Kia Sorento Mq4hevmy21 C5rrunwayred 19 0020
  Kia Sorento

  Upgrade (PHEV)

  Ønsker du mere udstyr end standardmodellen Prestige, så er det Upgrade, du skal vælge.

  Udvalgt standardudstyr udover Prestige:

  • Elektronisk bagklap
  • Exclusive kølergrill
  • BI-LED forlygter
  • Krom dørgreb
  • Mørktonede ruder bag (Privacy Glass)
  • El-justerbart førersæde
  • El-justerbar lændestøtte i førersæde
  • Multifunktionel Smart Key
  • Varme i bagsæder (2. sæderække)
  • 10,25'' touchskærm med navigation og UVO Connect
  • Trådløs telefonopladning
  • Aktiv blindvinkel assistent (BSD)
  Pris fra
  590.458 kr.
  Lån fra
  6.367 kr./md.
  Komplet prisliste
 • KampagnePrisnedslag på op til 106.677 kr. på Kia Sorento PHEV lagerbiler Læs mere
  Kia Sorento Mq4hevmy21 C5rrunwayred 19 0020
  Kia Sorento

  Premium (PHEV)

  Topudstyrede Premium med blandt andet head-up display og Bose lydanlæg.

  Udvalgt standardudstyr udover Upgrade:

  • Alu-pedaler
  • Ambient belysning
  • El-justerbart passagersæde
  • El-justerbar lændestøtte passagersæde
  • El-justerbar sædelængde førersæde
  • Head Up Display
  • Lædersæder
  • Memoryfunktion i førersæde
  • Rullegardin i bageste sideruder
  • Ventilation i forsæder
  • 360 graders kamera (AVM)
  • Bose lydanlæg med 8 højttalere og Surround Sound
  Pris fra
  663.335 kr.
  Lån fra
  7.116 kr./md.
  Komplet prisliste

Energiklasse

Brændstofforbrug 13,3-62,5 km/l. CO2-emission 38-179 g/km.

Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Bilen kan være vist med ekstraudstyr. Se prisliste for oplysninger om brændstofforbrug, CO2 udledning og energimærkning.

Kia UVO Connect App

Hold kontakten, når du er på farten

Det er nemt at tilslutte din telefon til Kia Sorento. Som standard er der Apple CarPlay og Android Auto, hvor du får adgang til dine apps direkte på bilens touchskærm.

Vælger du Upgrade, er der Kia Connect, navigation og en større skærm. Med Kia Connect app'en kan du holde øje med bilen, når den ikke er i brug. Når du bruger den, får du blandt andet trafikinformationer i realtid, så du altid kører den smarteste rute. 

Kia Sorento 2023 Bagende Taet Paa

Elektronisk bagklap gør det nemt at læsse bilen

Det er værd at opgradere Kia Sorento til Upgrade-udstyrsniveau, for her får du elektronisk bagklap. Det betyder, at bagklappen automatisk åbner, når du nærmer dig den, mens du har nøglerne i lommen eller tasken. Det gør det nemt at læsse bilen, når du har hænderne fulde. 

Bagsæderne kan desuden klappes ned direkte fra bagagerummet, så det er nemt at lave ekstra plads under pålæsning. Det sker ved at bruge to one-touch-knapper til fjernbetjent nedklapning. Og bagklappen kan desuden højdeindstilles.

17347 2022 EV6

Fjernbetjent parkering og Head Up display

Med Premium-udgaven af Kia Sorento får du den smarte fjernbetjente parkeringsassistent, som er virkelig velegnet, når du har en stor bil som Sorento. Du kan nemlig parkere bilen ved at bruge nøglen som fjernbetjening. På den måde kommer du nemt ind i parkeringsbåsen, selvom pladsen er trang.

Premium byder også på Head Up display, der giver dig alle køreinformationer i forruden, så du kan holde øjnene på vejen under kørsel.

Ladeguide: Hvilken ladeløsning skal du vælge?

Prøver du at finde rundt i junglen af forskellige ladeløsninger til de elektriske biler? Fortvivl ikke. Vores motorredaktør forklarer de forskellige muligheder og har samtidig lavet en sammenligning af priserne på de mest udbredte ladeløsninger.

Se videoguiden her - eller læs den skrevne udgave her.

SIKKERHED

Kia Sorento scorer fem stjerner i Euro NCAP crashtest

Den store luksus-SUV Kia Sorento får fem stjerner i Euro NCAPs crashtest. Læs rapporten her.

82%
Adult Occupant
85%
Child Occupant
63%
Pedestrian
87%
Safety Assist
Se den fulde rapport her

Find svaret her eller fang os på chat, telefon eller e-mail

Spørgsmål om Kia Sorento

Er den nye Kia Sorento en bil, som jeg bør købe?

Ja. For det første får du med Kia Sorento rigtig fin bil i den luksuriøse ende af skalaen. For det andet får en ekstrem lang garanti. Kia er nemlig et bilmærke, der tror så meget på sig selv og sine produkter, at du får hele 7 års garanti på alle modeller. Det gælder naturligvis også den helt nye Kia Sorento, som du kan købe i Nielsen Car Group-koncernens Kia-bilhuse. Det giver en god ro i maven med lang fabriksgaranti - og det er ikke tilfældigt, at branchefolk betegner netop Kias garanti som den bedst i branchen.

Hvornår blev den første Kia Sorento lanceret i Danmark?

Den første Kia Sorento blev introduceret tilbage i 2002 - og allerede dengang blev den et stort hit. Den store bilmodel blev en sællert på mange markeder. Ikke mindst det på det danske marked, hvor det især var varebilsudgaven, der trak kegler. Kia Sorento var med til at trække kendskabet til det sydkoreanske mærke i den helt rigtige retning. Den aktuelle udgave af Kia Sorento er fjerde generation, og den store luksus-SUV har fortsat mange fans og kunder over det meste af kloden.

Er den store nye Kia Sorento en sikker bil?

Den store Kia Sorento er blevet testet hos Euro NCAP, og her har luksus-SUV'en opnået det maksimale antal stjerner. Sikkerhed kan være svær at måle imellem forskellige bilmodeller - men der er generel enighed om, at store biler er mere sikre at køre i end små biler. 

Er der god plads i en Kia Sorento?

Der er rigtig god plads i den nye Kia Sorento. Med den store model er det faktisk lykkes at lave en syvpersoners SUV, som også reelt kan rumme syv personer. Den nye store Kia Sorento er en luksus-SUV fra øverste hylde i reolen - og den er rummelig på alle ledder og kanter. Den er meget lang, meget bred og meget høj, og det giver naturligvis masser af luft til alle passagerer - også til de to, der indtager tredje og bagerste sæderække. 

Har Kia Sorento plads til syv personer?

Ja, der er plads til at have i alt syv personer i Kia Sorento. SUV'en er rummelig på alle leder og kanter, og med den tredje sæderække kan selv den store familie finde plads til alle. 

Fås Kia Sorento som plug-in hybrid?

Ja, Kia Sorento fås som plug-in hybrid. Den kører op til 57 km på ren el, inden benzinmotoren tager over. 

Hvor meget kan Kia Sorento trække?

Kia Sorento må som plug-in hybrid have 1500 kg på anhængertrækket og op til 2500 kg for diesel-udgaven. 

Pristjek Illustration Bh

Ny bil? Tjek bytteprisen

Med vores Pristjek kan du nemt og hurtigt få oplyst prisen på din nuværende bil. Det er helt gratis og uforpligtende, og giver dig et godt afsæt til at finde din næste bil.

Se hvad din bil er værd

Leveret af Indicata

Kia

Se flere nyere brugte biler

Brugte biler

Det med småt

Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Bilen kan være vist med ekstraudstyr.

Se prisliste og/eller modelfanen for oplysninger om brændstofforbrug, CO2 udledning og energimærkning.