Køb en af vores 14 nyere brugte Volkswagen ID.4

Volkswagen ID.4 er en fuldelektrisk SUV, og det er anden bil i ID-serien fra det tyske mærke, der fortsætter med at lave fantastiske elbiler. Den rammer bredt og kan bruges af mange forskellige kundegrupper, og det gør den til en populær model. Den er desuden godt udstyret, har en god rækkevidde, og den støjsvage elmotor gør kørslen endnu mere behagelig.

I Bilernes Hus i Silkeborg har vi et udvalg af brugte ID.4 på lager, og du kan se dem alle her på siden. Vi er en del af Nielsen Car Group, og derfor har vi også adgang til brugte biler fra Bjarne Nielsen-bilhusene i hele landet. Dem ser du også her på siden.

Har du brug for finansiering, serviceaftale og forsikring, hjælper vi gerne med det, når du køber en brugt bil hos os. Vi gennemgår desuden bilen grundigt under klargøring og udbedrer eventuelle fejl og mangler, ligesom vi giver et halvt års garanti på vores brugte biler.

14 BILER
Viser nu 14 af 14 biler

ID.4 er Volkswagens fuldelektriske SUV

Volkswagen har lanceret ID.4 som anden bil i ID-serien. Det er en fuldelektrisk SUV, som er et meget populært segment, og derfor har det været en vigtig bil for VW. Den er både veludstyret, kører godt og har en god rækkevidde. Der er desuden god plads i bilen og et godt overblik over vejen fra førersædet, og det har hurtigt gjort den populær-

Den bygger på MEB-platformen, som er fundamentet i kommende elbiler fra Volkswagen. Og den platform giver god plads i bagagerum og kabine, så den kan bruges af både familien samt singlen, der har en pladskrævende fritidsaktivitet.

Kåret som World Car of the Year 2021

For at komme i betragtning til World Car of the Year skal bilen produceres i minimum 10.000 eksemplarer årligt, ligesom den skal være introduceret på mindst to kontinenter. Det lever Volkswagen ID.4 op til, og bilen imponerede samtidig de 93 internationale journalister fra 24 lande, som udgør juryen.

Derfor kan ID.4 kalde sig World Car of the Year 2021, og det var blandt andet de innovative detaljer, nulemissionskørslen og den nye standard for digitalisering, som blev fremhævet ved bilen.

ID.4 er den mest solgte elbil i Danmark 2021

Udover kåringen som Årets Bil i verden, så bliver der også solgt rigtig mange VW ID.4 i Danmark. Der er stor opmærksomhed omkring elbiler, og SUV-modellen er populær, men derfor er det alligevel godt klaret, at modellen blev lanceret i marts 2021, og stadig blev den mest solgte elbil i Danmark i 2021.

Der blev solgt i alt 2669 stk., og indenfor SUV-klassen var det den fjerde mest solgte på tværs af drivlinjer. Volkswagen blev desuden det mest solgte bilmærke i Danmark for 11. år i træk.

Vælg mellem Pure eller Pro batteri

Volkswagen ID.4 har to forskellige batteristørrelser. Der er det lille batteri, der kaldes Pure. Her får du et batteri på 52 kWh, som giver en rækkevidde op til 348 km. Batteriet kan oplades med enten 7,2 kW AC eller 100 kW DC.

Har du brug for længere rækkevidde, så er det Pro batteriet. Det er på 77 kWh, og med det får du en rækkevidde op til 518 km. Batteriet oplades med 11 kW AC eller 125 kW DC. Her kan du med en hurtiglader få 320 km på en halv time eller 100 km på otte minutter.

Udstyrsvarianterne Max, Family, City og Performance

Den første udgave af Volkswagen ID.4 hedder 1st, og det var en særlig eksklusiv udgave af bilen, der kom til salg som den første. Dernæst blev der lanceret forskellige udstyrsniveauer, som er pre-konfigurerede og matcher forskellige behov.

De har navne som Max, Family, City og Performance. På hver brugte bil kan du finde udstyrsniveauet, samt hvilket udstyr bilen har. Leder du efter en bestemt model eller bestemt udstyr, så er vi klar til at hjælpe dig.

Årgang 2021-2024 af Volkswagen ID.4

ID.4 kom på markedet i foråret 2021, og derfor er det selvfølgelig den ældste årgang af bilmodellen, som du kan købe brugt. Der er brugte udgaver fra 2022, 2023 og 2024, så der er løbende flere brugte biler at vælge mellem. Og du får en relativ ny bil, selvom den er brugt.

Ved at købe brugt kan man lige tage toppen af nyprisen, og det gør, at man enten kan få lidt mere for pengene eller bare spare pengene. Desuden er der ingen ventetid på bilen som ved nyproduktion, og du kan derfor med det samme få en ny, brugt bil at køre i.

Find din brugte Volkswagen ID.4 i Bilernes Hus

Er du faldet for Volkswagen ID.4, så kan du købe den i Bilernes Hus. Vi sætter altid skarpe priser på vores biler, og vi har en uafhængig samarbejdspartner til at vurdere priserne. Det gør det nemt for dig at få et overblik over, hvordan vores priser er i forhold til resten af markedet.

Har du fundet den model, du gerne vil købe, så kan du bestille den direkte på hjemmesiden. Her kan du vælge finansiering, ligesom du kan få et tilbud på din nuværende bil, hvis den skal indgå i handlen. Du kan læse mere om køb online her eller besøge os i Bilernes Hus i Silkeborg.

Relaterede links