Køb en af vores 20 nyere brugte Ford Transit Custom 300L

Med Ford Transit Custom får du en mellemstor varebil, der er velegnet til mange forskellige opgaver. Den er pålideligt, rummelig og alsidig, og hvis du kan klare dig med pladsen i den i stedet for den store Transit, så får du også en varebil, der er meget nemmere at komme omkring med særligt i byerne. Dette er en Ford Transit Custom 300L, og modelnavnet betyder, at den tilhører vægtklassen 300, der giver en tilladt totalvægt på 3025 kg. Det er en L, som står for Large, og den har dermed længden L2 på 534 cm.

Taget kan enten være H1, som er standard, eller den er med højt tag H2. Den kan rumme 6,8-8,3 m³, afhængig af hvilket tag den er med. I Bilernes Hus har vi et bredt udvalg af brugte varebiler på lager, og som en del af Nielsen Car Group har vi også adgang til brugte varebiler fra Bjarne Nielsen-bilhuse. Dem kan du også se her på siden.

Vi hjælper dig gerne med at finde den rette model, ligesom vi også gerne hjælper med indretningen. Vi tilbyder attraktiv leasing og finansiering, når du køber en brugt varebil hos os. Kontakt os i Bilernes Hus og hør mere.

20 BILER
Viser nu 20 af 20 biler

God plads i den praktiske Ford Transit Custom

Ford Transit Custom er en mellemstørrelse varebil, der giver dig op til 8,3 m³ i varerummet. Så har du ikke brug for den store plads, som du får i Transit, er det oplagte valg en Transit Custom. Dens størrelse gør den velegnet til bykørsel, fordi den har en vendediameter på blot 10,9 meter.

Længder og højder kan kombineres, så du får præcis den plads i varerummet, der er brug for, og du får samtidig en pålidelige og driftssikker varebil. Og det er vigtigt, når man bruger den hver dag.

Skal det være en brugt Ford Transit Custom 300L?

Her på siden kan du finde brugte udgaver af modellen Ford Transit Custom 300L. Tallet står for, at den tilhører vægtklasse 300, der giver en tilladt totalvægt på 3025 kg. Det er en L-udgave, der betyder, at den er Large og har længden L2. Den er 534 cm lang.

Den fås med to forskellige højder: H1 og H2. H1 er standarden, og den har en højde på 192-202 cm. Intervallet skyldes, at jo mere bilen læsses, jo lavere bliver den. Du kan også få den med højt tag kaldet H2. Her kan den være 228-239 cm. Med H1 kan der være 6,8 m³ i varerummet, mens der med H2 kan være 8,3 m³.

Tilpasset opgaven: Trend, Trail, Limited, Active eller Sport

Som standard er Ford Transit Custom en Trend. Her får du blandt andet aircondition, fartpilot, P-sensorer og lys i varerummet. Derudover fås den i flere udgaver, hvor der er taget udgangspunkt i Trend. Hver udgave er designet til et bestemt formål.

Trail har forbedret vejgreb og er velegnet til byggepladser, mens Limited har masser af udstyr. Active er blandt andet med automatgear, og så er der Sport, der har mange sportslige designdetaljer. På hver brugt models side kan du se hele udstyrslisten, samt hvilken model det er.

Ford Transit Custom 300L årgang 2018-2024

Der er brugte udgaver af Ford Transit Custom helt tilbage til første modelår i 2012, men i Bilernes Hus sælger vi som udgangspunkt kun brugte varebiler, som er op til seks år gamle. Du kan derfor få Custom i årgangene 2018, 2019, 2020, 2021, 2022, 2023 og så småt også 2024.

Du kan støde på ældre modeller, hvis vi kan stå inde for kvaliteten af dem. Vi gennemgår desuden bilen grundigt under klargøringen, så eventuelle fejl og mangler kan udbedres. Det er din garanti for, at din nye, brugte varebil kan køre mange kilometer endnu.

Dieselmotor eller delvist el med plug-in hybrid

Det er nødvendigt med en pålidelig varebil, når man skal bruge den dagligt, og Ford Transit Custom har nogle stærke motorer. Den fås med dieselmotorer med 105-170 hk, og der er med manuelt gear eller automatgear.

Den fås også med delvist elektrisk kørsel i form af en plug-in hybrid. Den kører op til 56 km på ren el, inden der er en forbrændingsmotor, der tager over.

Find en brugt Ford Transit Custom 300L i Bilernes Hus

Vi har et bredt udvalg af Ford Transit Custom 300L i Bilernes Hus. Du får god plads i den kompakte varebil, og den er virkelig velegnet til bykørsel. Har du brug for hjælp til at finde den rette model, er vi klar til at guide dig, og vi kan også hjælpe med indretningen.

Du kan få et attraktivt leasingtilbud på din nye, brugte varebil. Alle brugte biler er klar til levering, og på hver model er der kontaktoplysninger til din lokale erhvervskonsulent. Men vi hjælper dig også gerne i Bilernes Hus i Silkeborg, og du er altid velkommen til at kigge forbi.

Relaterede links