Værksted

Alle biler er velkomne

Hos Bilernes Hus servicerer vi mere end 30.000 biler om året. Vi har et af Europas største og mest moderne værksteder med mere end 80 autolifte, det nyeste værktøj og den seneste teknologi.

Vi er autoriseret servicepartner for i alt seks bilmærker: Audi, BMWKia, Nissan, Skoda og Volkswagen.

Alle bilmærke er naturligvis velkomne på vores service- og autoværksted, hvor vores veluddannede mekanikere tager godt imod dig og din bil, ligegyldigt hvilket bilmærke du kører i.

Autoriseret servicepartner

På et autoriseret serviceværksted er det et krav, at mekanikernes viden løbende opdateres, og at de deltager i specialkurser for de forskellige bilmærker.

Vores mekanikere har derfor specialviden om netop dit bilmærke og er trænet i hurtigt at diagnosticere eventuelle problemer med din bil.

Det betyder, at din bil er i trygge hænder. Ydermere er Bilernes hus tilmeldt Teknologisk Instituts værktøjs- og udstyrskontrol, så du og din bil er sikret den bedste behandling.

Eget lager med reservedele

Som autoriseret servicepartner har vi altid de nødvendige reservedele på lager. Vores mekanikere kan derfor udføre reparationen hurtigt og professionelt. 

Dét har direkte betydning for reparationens pris og hvor hurtigt, du får din bil retur.

 

Reparation og kontrol

Vi udfører ikke kun serviceeftersyn på vores værksted i Bilernes Hus. Vi klarer også stort set alle formere for tjek, udskiftning og reparation på både de mærker vi er autoriseret i samt alle andre bilmærker.

Vi hjælper dig med:

  • Skift af bremseklodser, bremseskiver, bremserør og bremsevæske
  • Servicering af tændings-, brændstof- og/eller motorstyringssystem
  • Skift af tandrem, tilbehørsrem m.m.
  • Skift af udstødning eller dele af udstødningssystemet
  • Udmåling og sporing af styretøj
  • Service af AC/Klimaanlæg
  • Reparation af stenslag eller udskiftning af forruden
  • Nye dæk og fælge

Serviceabonnement

Med et serviceabonnement hos Bilernes Hus går du, din økonomi og din bil en tryg fremtid i møde.

Tegner du en serviceabonnement hos Bilernes Hus sidder du med en fast månedlig ydelse, ligesom din bil med jævne mellemrum kommer ind til serviceeftersyn.

Find den serviceabonnement , der passer til netop din bil og dine behov under Serviceabonnement.

Akut hjælp til din bil

Opstår der et akut problem med din bil, forsøger vi altid at finde en tid i vores Ekspresservice. Her kan vi hurtigt undersøge, hvor omfattende problemet er, og finde en løsning.

Stort, godkendt skadecenter

Har uheldet været ude? Hos Bilernes Hus er vi godkendt skadecenter og samarbejder med alle de danske forsikringsselskaber.

Det betyder, at du som kunde kan vælge Bilernes Hus som fordelsværksted og dermed opnå særlige prisfordele og muligheder afhængigt af bilens model og din skadestatus.

Kontakt skadecenter direkte på 72 100 500

Vi hjælper med kontakten

Vi hjælper naturligvis med kontakten til taksator, skadesanmeldelsen, kommunikationen med forsikringsselskabet mv., - uden du behøver at gøre noget. Og har du svært ved at undvære bilen mens den er på skadecenteret, så tilbyder vi gratis lånebil til vores skadeskunder.

Som autoriseret servicepartner har vi et indgående kendskab til en lang række bilmærkers modeller og klarer alle reparationer fra små glasskader og buler til store skader og autolakering. Så har din bil fået en skade, kan du trygt overlade bekymringerne til os, der kender dig og din bil i forvejen.

Tryghed og sikkerhed for dig og din familie

Når du er kunde hos Bilernes Hus, og din bil har været til serviceeftersyn på vores værksted, tilbyder vi dig gratis vejhjælp frem til næste service.*
For at give vores kunder maksimal tryghed har Bilernes Hus indgået samarbejde med SOS Dansk Autohjælp.

Du kan kontakte SOS Dansk Autohjælp 24 timer i døgnet – året rundt – med problemer lige fra en ”død” motor, en tom tank eller en nøgle, der er låst inde i bilen. De uddannede autoreddere hjælper dig på stedet eller transporterer bilen til værkstedet hos Bilernes Hus.

Bilernes Hus Vejhjælp omfatter:


Starthjælp, hjulskifte, brændstofudbringning m.m.
SOS Dansk Autohjælp hjælper dig på stedet eller transporterer din bil til værkstedet hos Bilernes Hus.

Døroplukning
Er bilnøglen låst inde i bilen vil SOS Dansk Autohjælp forsøge at lukke bilen op på stedet. Alternativt transporteres bilen til værkstedet hos Bilernes Hus.

Bjærgning
Er din bil kørt i grøften eller kørt fast, så hjælper SOS Dansk Autohjælp med at trække dig fri.

Transport
Hvis din bil er udsat for skade eller driftsstop, transporterer SOS Dansk Autohjælp den til Bilernes Hus for skadesudbedring.

Færdselsuheld
Er dit køretøj bragt til synshal efter færdselsuheld, sørger SOS Dansk Autohjælp for transport til Bilernes Hus for skadesudbedring.

Patient/hjemkørsel
Bliver du som fører af den dækkede bil ramt af sygdom eller kommer til skade, sørger SOS Dansk Autohjælp for hjemtransport af bilen. Denne service dækker dig, din ægtefælle og evt. hjemmeboende børn. Dækker ikke hjælp ved kroniske lidelser og kun ved gyldig dokumention.

Gratis lånebil - mekanisk nedbrud
Er din bil brudt sammen får du gennem SOS Dansk Autohjælp gratis lånebil de første 3 døgn, din bil er på værksted i Bilernes Hus. Herefter er der mulighed for lejebil. 
Selvrisiko ved lånebil er kr. 6.000.

Gratis lånebil - trafikskade
Er du ude for en trafikskade, tilbyder vi gratis lånebil, mens din bil er på værksted i Bilernes Hus. Selvrisiko ved lånebil er kr. 6.000.

Europadækning
Ved kørsel udenfor Danmark er du dækket af din bils kaskoforsikring (det røde SOS-kort). Få disse betingelser direkte fra dit forsikringsselskab.

 

*Du skal være bosiddende inden for 50 km radius fra Silkeborg og din bil skal være dansk indregistreret.

Abonnement på Bilernes Hus Vejhjælp er gyldigt frem til næste service - dog maks. 2 år.
Som bevis på dit abonnement får du et Bilernes Hus Vejhjælpskort. Abonnementet kan ikke overdrages til andre eller refunderes.
Audi, VW, Skoda, BMW og Nissan er ikke omfattet af Bilernes Hus Vejhjælp.

 

 

Intet kort - kun fordele

Når du er servicekunde hos Bilernes Hus, har du automatisk adgang til en række fordele:

Serviceeftersyn
Forud for et serviceeftersyn tilbyder vi gratis gennemgang af din bil med en mærkespecialist - så ubehagelige overraskelser undgås.

Hente / bringe service
Skal din bil til serviceeftersyn og bor du maks. 15 km fra Bilernes Hus, så henter og bringer vi dig gerne. Og det er gratis.

Kontrol for fabrikskampagner
Ved serviceeftersyn kontrollerer vi gratis om der er kommet opdateringer og fabrikskampagner til din bil - det sikrer dig en sund brændstoføkonomi, sikkerhed og den bedste ydelse.

Lejebil eller lånecykel
Når din bil skal til serviceeftersyn, har du mulighed for at leje en bil eller låne en cykel - så du oplever mindst muligt besvær i din hverdag. Hør mere om lejebil og lånecykel hos din værkfører.

Vejhjælp
Gratis vejhjælp frem til næste service i forbindelse med serviceeftersyn giver dig og din familie tryghed i hverdagen, 24 timer i døgnet. Flere mærker har deres egen vejhjælp eller mobilitetsservice, og alternativt tilbyder vi Bilernes Hus Vejhjælp. Hør mere om vejhjælp hos din værkfører.

4-hjulsudmåling
Ved køb af fire vinterdæk får du altid gratis 4-hjulsmåling med i købet - det sikrer korrekt slid på hjulene, bedre kørekomfort og mindre brændstofforbrug.

Synstjek 
Vi tilbyder gratis synstjek af din bil - det betyder, at vi gennemgår bilen før det periodiske syn, udfører evt. nødvendige reparationer og syner bilen for dig - du sparer besværet.

 

Afdelinger
Audi
Torben Nielsen
Servicerådgiver Audi

72100522
tni@bilerneshus.dk
Erik Schougaard Sørensen
Servicechef - Volkswagen
Audi og Skoda

72100533
eso@bilerneshus.dk

Autoriseret Audi Service

Audi Servicepartner Silkeborg som ligger i Bilernes Hus, er en af Midtjyllands store autoriserede Audi servicepartnere. Som autoriseret Audi værksted arbejder vi efter avancerede, fabriksafprøvede retningslinjer.

Vi har det mest moderne udstyr, som er designet specielt til din Audi. Dertil hører også serviceanvisninger, der sikrer, at det nødvendige arbejde udføres på det rette tidspunkt for at opretholde din bils trafik- og driftssikkerhed samt værdi.

Med kunden i fokus

Kundeservice er mange ting. God kundeservice er alt. Hos Bilernes Hus tilbyder vi desuden Dialogmodtagelse, hvor en servicetekniker eller servicerådgiver gennemgår bilen sammen med dig. Derefter bliver du informeret om arbejdets omfang og pris samt hvornår bilen er færdig.

Vores Audi team er udstyret med moderne, specialudviklet værktøj og udstyr, ligesom vi har et veluddannet værkstedspersonale og et omfattende reservedelsprogram at støtte os til.

Se vores udvalg af nyere brugte biler til salg fra Audi.

Læs mere om Audi Service.

BMW
Morten Schmidt
Service Manager BMW

72100558
msc@bilerneshus.dk
Hans Bertelsen
Servicerådgiver BMW
garantiansvarlig BMW

72100578
hcb@bilerneshus.dk
Jesper Hansen
Servicechef Kia

72100467
jlh@bilerneshus.dk

Autoriseret BMW Servicepartner

I Bilernes Hus er vi autoriseret BMW servicepartner og har et professionelt setup af uddannet BMW personale.

Vores indskrivning har stor teknisk viden på baggrund af deres tidligere virke som BMW Master Teknikere, og på værkstedet bliver din bil taget imod af personale, der har gennemgået BMW’s uddannelses- og kvalifikationsprogram. De er uddannet til at varetage dig og din BMW på bedst mulig måde.

Uddannet BMW teknikere

På vores værksted råder vi over en BMW Master Tekniker (det højeste niveau indenfor mekanisk uddannelse) samt to BMW ICT Teknikere. Værkstedet er desuden udstyret med det nyeste originale diagnoseudstyr og opfylder alle krav fra BMW. Vi anvender selvfølgelig original olie og BMW reservedele.

Bilernes Hus BMW team foretager servicering samt reparation af alle BMW´er inkl. leasing biler. Vi samarbejder med stort set alle leasing selskaber, herunder også BMW Finansiel Services samt Alphabet leasing.

Har du en BMW serviceaftale fra et andet BMW værksted eller forhandler kan vi også varetage den.

Læs mere om BMW Service.

BMW Value Service

Kører du BMW tilbyder vi som autoriseret BMW servicepartner BMW Value Service, som er et serviceprogram for udvalgte BMW 1-serie, 3-serie, 5-serie og X3/X5-modeller.

Alt er inkluderet i prisen, og alt arbejde udføres naturligvis af uddannede BMW mekanikere, der anvender olie godkendt af BMW og originale BMW reservedele med to års garanti.

Læs mere om BMW Value Service.

BMW Service Inclusive

Med BMW Service Inclusive kan du læne dig tilbage og nyde køreglæden i din BMW.

Inden for den valgte aftaleperiode behøver du ikke at skænke hverken vedligeholdelse, serviceeftersyn eller sliddele en tanke.

Med BMW Service Inclusive er alle disse ydelser, inklusive originale BMW reservedele, dækket ind – såvel for nye som for brugte biler.

Læs mere om BMW Service Inclusive.

Se udvalget i Bilernes Hus af nyere brugte biler til salg fra BMW.

 

Kia
Allan Bjerregaard
Værkfører Nissan og Kia

72100470
abj@bilerneshus.dk
Jesper Hansen
Servicechef Kia

72100467
jlh@bilerneshus.dk

Autoriseret service af din Kia

Et autoriseret serviceeftersyn af din bil betyder, at din bil skal til service hvert år eller hvert andet år.

Alle Kia services udføres af vores veluddannede teknikere, som har direkte adgang til teknisk information og softwareopdateringer fra Kia's bilfabrikker.

Det er én af fordelene ved at benytte et autoriseret værksted. På den måde er vi med til at afhjælpe problemer med din Kia allerede inden de opstår.

Se vores udvalg af nyere brugte biler til salg fra Kia.

Læs mere om Kia Service.

Nissan
Jan Andersen
Værkfører Nissan
Opel

72100428
jad@bilerneshus.dk
Allan Bjerregaard
Værkfører Nissan og Kia

72100470
abj@bilerneshus.dk
Jesper Hansen
Servicechef Kia

72100467
jlh@bilerneshus.dk

Autoriseret Nissan service

Ro i sjælen følger altid med, når du tager din Nissan ind til os.

Ved et autoriseret Nissan serviceeftersyn opretholdes din bils præstationer og driftssikkerhed – for ikke at nævne gensalgsværdien.

I vores Nissan team finder du højt uddannede Nissan-teknikere, der kun anvender originale reservedele - både ved årligt service samt reparation.

Vores mekanikere er udstyret med nødvendigt specialværktøj til at vedligeholde og reparere din bil, ligesom vi altid anvender den nyeste teknologi med henblik på fejlfinding og reparation. Vores mål er at holde din bil i optimal stand.

Ved større reparationer (f.eks. motorer og gearkasser) tilbyder vi Nissan Fabriksrenoverede dele. Disse får du med samme garanti som originale Nissan-dele.

Læs mere om Nissan Service.

Se vores udvalg af nyere brugte biler til salg fra Nissan.

Skoda
Daniel Krogh Larsen
Servicerådgiver Skoda

72100483
dkl@bilerneshus.dk
Erik Schougaard Sørensen
Servicechef - Volkswagen
Audi og Skoda

72100533
eso@bilerneshus.dk

Autoriseret ŠKODA Service

ŠKODA Service Silkeborg i Bilernes Hus er egnens store autoriserede ŠKODA-værksted.

Vi råder over moderne værktøj og udstyr, som er udviklet helt specielt til din ŠKODA. Avancerede computersystemer, som er i direkte forbindelse med ŠKODA i Tjekkiet, gør os som regel i stand til at stille en præcis diagnose, allerede når du ringer til os.

På den måde er vi godt forberedte, når du ankommer til værkstedet. Vi sparer tid ved fejlfinding, som du ellers skulle betale for, og vi har de rigtige reservedele og det nødvendige værktøj klar, når du afleverer din ŠKODA.

Toptrænede teknikere

Din ŠKODA er en meget avanceret bil spækket med moderne teknologi. Derfor er det vigtigt, at du overlader den til veluddannede fagfolk, der kan sikre din bils køreegenskaber, miljøvenlighed, forbrændings-teknologi, sikkerhed og ikke mindst gensalgsværdi.

Vores teknikere gennemgår 3-4 kurser hvert eneste år. På den måde ved du, at det kun er serviceteknikere med opdateret viden, der kommer i nærkontakt med din ŠKODA.

Samtidig sikrer autoriseret service din ret til Vejhjælp, hvis du får brug for assistance undervejs.

Læs mere om Skoda Service.

Se vores udvalg af nyere brugte biler til salg fra Skoda.

VW
Joachim Heskjær Thorsted
Servicerådgiver VW

72100425
jht@bilerneshus.dk
Erik Schougaard Sørensen
Servicechef - Volkswagen
Audi og Skoda

72100533
eso@bilerneshus.dk

Autoriseret Volkswagen Service

Når det handler om service af din bil, skal du ikke spare på kvaliteten!

Som autoriseret servicepartner på Volkswagen er det altid kun specialuddannede Volkswagen teknikere, der tager sig af din bil. De arbejder desuden med avancerede computersystemer, som er forbundet direkte med Volkswagen-fabrikken i Tyskland. De er derfor altid opdateret med den nyeste viden – specielt til din bil. Dét er din garanti for, at din bil altid er gennemtjekket og har de korrekte køreegenskaber, miljøvenlighed, forbrændings-teknologi og sikkerhed.

Vores mål er at din Volkswagen fortsat kører som en Volkswagen, og derfor er test og service vigtig.

Med et autoriseret service stempel i servicehæftet sikrer du desuden din bils værdi, hvis du en dag vil sælge eller bytte den til en ny. Vi sørger for at din Volkswagen kører længere og sikrere på vejene.

Læs mere om VW Service.

Se vores udvalg af nyere brugte biler til salg fra Volkswagen.

Øvrige mærker
Jesper Hansen
Servicechef Kia

72100467
jlh@bilerneshus.dk

Alle biler er velkomne i Bilernes Hus

Hos Bilernes Hus servicerer vi mere end 30.000 biler om året.

Vi er autoriseret servicepartner for 7 forskellige mærker, med det er vigtigt at huske, at i Bilernes Hus er ALLE bilmærker naturligvis velkomne på vores værksted eller til service.

Så ligegyldigt om din bil er ny eller gammel, har fået en bule, skal have skiftet bremser eller måske have et serviceeftersyn, så kan du trygt overlade den til Danmarks største, moderne autoværksted hos Bilernes Hus.

Se vores udvalg af nyere, brugte biler til salg fra alle vores mærker.

Nyheder & tips
Nyheder / blog / tips
Få gode tips og tilbud i din inbox
Permission *