Nissan Qashqai Forfra (1)

Hvad er en SUV bil?

Du er sikkert stødt på forkortelsen SUV, når du har kigget på eller læst om biler. Betegnelsen SUV passer nemlig på den allermest populære bilklasse herhjemme de seneste fem år.

Hansolavsandal
Hans Sandal
·

SUV betyder Sport Utility Vehicle og bruges om biler, der er højere og bredere end de fleste andre biler og som er bygget til at kunne klare forskellige terræner.

Hvad betyder SUV, lyder spørgsmålet fra mange. SUV betyder Sport Utility Vehicle og bruges om biler, der er højere og bredere end de fleste andre biler og som er bygget til at kunne klare forskellige terræner. En SUV bil har ofte firehjulstræk, men ikke nødvendigvis.

SUV – det mest populære bilvalg

Der kører flere og flere SUV biler rundt i Danmark. At SUV bilens popularitet er vokset støt gennem de seneste år er med god grund, hvis du spørg souschef i Bilernes Hus i Silkeborg, Jakob Færch:
Du sidder højt og har overblik over hele kørebanen. Der er god plads både foran, på bagsæderne og helt bag i. Den er mere terrængående end almindelige biler og kan dermed også bruges på ferier ud i det fri. Endelig emmer den bare af komfort, plads og luksus”.

SUV – hvem passer den til?

SUVen er til dig, der gerne vil have et stort og bredt udsyn, når du sidder bag rattet. Til dig, der prioriterer komfort og masser af plads. Til dig, der kører på andet end bare almindelige asfaltveje.

En SUV er ikke til dig, der primært kører bykørsel. Den er heller ikke til dig, der går meget op i din brændstoføkonomi. SUV bilen er en stor og tung bil og skal dermed bruge mere kraft på at komme frem.

SUV – ny eller brugt?

Her i Bilernes Hus i Silkeborg sælger vi både nye og brugte SUV'er til alle lige fra den store børnefamilie til enkeltpersoner, der gerne vil have udsynet, pladsen og terrænmuligheden.

Du finder vores brugte SUV biler under ”Stor familiebil” på vores hjemmeside.

Er du på jagt efter en ny SUV har Kia hele seks forskellige SUV/crossover modeller at vælge imellem og hos Nissan finder du foruden den meget populære Nissan Qashqai to andre modeller

Så er du på jagt efter en SUV, eller crossover, er der al mulig grund til at kigge forbi Bilernes Hus i Silkeborg.