Køb en af vores 0 nyere brugte BMW-modeller i Bilernes Hus

Bilernes Hus har i en årrække været autoriseret serviceværksted for mærket, og alene den faktor betyder naturligvis, at der ruller rigtig mange af de fine sydtyske kvalitetsbiler gennem vores bilhus hver eneste dag. Vi har mange års erfaring med at købe og sælge nyere brugte BMW-modeller.

Du kan med fordel købe din BMW hos os og dermed nyde godt af vores høje serviceniveau. BMW er noget af det fineste, som kommer fra Tyskland, og mærket er indbegrebet af tysk akkuratesse og kvalitet, garneret med højtydende motorer og kontant kørekomfort. Vi har altid et stort udvalg i nyere brugte BMW-modeller - og oftest finder du adskillige udgaver af eksempelvis 3-serien, 4-serien og 5-serien - samt mange af de andre populære BMW-modeller.

Når du handler bil hos os, er du aldrig alene. Bilernes Hus i Silkeborg er en del af Nielsen Car Group, og vi sælger mere end 10.000 nye og nyere brugte biler årligt. Vi sørger selvfølgelig for at rådgive dig grundigt undervejs, så du kan blive ved med at være godt kørende i din nye bil. Hos os kan du være sikker på en problemfri bilhandel og fair priser på såvel din bil som din byttebil.

BMW er grundlagt i 1916 og har sit hovedsæde i den sydtyske millionby München. I 1922 blev koncernen fusioneret med Rapp Motorenwerke, og selv om BMW faktisk har været ramt af et par kriser op gennem det 20. århundrede, så har koncernen ikke rigtig haft behov for at se sig tilbage de seneste 50 år.

I 1971 producerede man i omegnen af 180.000 enheder. Det tal er siden tidoblet - og BMWs popularitet vokser stadig. Mange betragter i dag BMW som det mest sportslige bilmærke af de tre store tyske premium-mærker, der ud over BMW tæller Audi og Mercedes-Benz, som har sine respektive hovedsæder henholdsvis 75 og 200 kilometer fra BMWs ditto. Som det eneste mærke af de tre producerer BMW også motorcykler under firmanavnene BMW Motorrad og Husqvarna.

I dag har BMW et nærmest ubegribeligt bredt udbud af modeller, der alle kan fylde rollen som den helt oplagte firma- eller familiebil ud. Eller sportsvogn, hvis der skal være mere fart over feltet. Fra BMW 1-serien og BMW X1 i den mindre ende af skalaen over den klassiske storsællert 3-serien til 7-serien og X5 i den kraftige ende. Skal det gå mere end stærkt, skal man kigge efter de udgaver, der begynder med M. 

Historisk har BMW lagt navn til ikoniske modeller som 3-serien og 5-serien, der begge fortsat er blandt bestsellerne. Det ældre publikum vil også kunne huske den nærmest mikroskopiske model BMW Isetta, der kun havde en dør og tre hjul. Også modeller som BMW 2000 og M1'eren, som blandt andre Simon Spies ejede et eksemplar af, er i det ikoniske.

  Viser nu 0 af 0 biler

  Køb din nye brugte BMW i Bilernes Hus

  BMW leverer biler i den bedre ende af skalaen - men stadigvæk til ganske skarpe priser, når man tager med i regnestykket, hvor meget værdi man får for pengene. Du skal vælge BMW, fordi mærket er lig med komfort, kvalitet og stort kraftoverskud. Desuden før man masser af prestige, når man vælge at kaste opsparingen efter den tyske premium-bil med det blå-hvide logo i front.
  Og du skal vælge Bilernes Hus, fordi vi har mange års erfaring med mærket, ligesom vi er autoriseret BMW-serviceværksted.

  Skal din næste firmabil være en brugt BMW?

  Er du på udkig efter en bil, der skiller sig positivt ud fra mængden, så bør du kigger nærmere på de brugte BMW-modeller, som du finder hos os. Her kan du både finde den overdådige limousine i ministerbil-størrelse, ligesom du kan købe en mere sportslig familie-vogn. BMW breder sig over rigtig mange segmenter - så kig løs og kontakt os for en prøvetur. BMW har en høj kvalitet - og holder i mange år. 

  Din nye brugte BMW bliver kigget efter i sømmene!

  I Bilernes Hus finder du brugte BMW-modeller i alle størrelser og prisklasser. Uanset hvilken brugt BMW du køber, så kan du være helt sikker på, at du får en bil, der er i rigtig god stand. Når vi sætter en brugt bil til salg i Bilernes Hus, så sørger vi for at kontrollere den grundigt på en masse parametre. Hver bil gennemgår desuden en omfattende klargøring, hvor vi sørger for at udbedre akutte fejl og mangler, så du kan være godt kørende i mange år frem.

  Ganske fair priser på brugte BMW

  Alle vores priser på brugte BMW er automatisk vurderet af vores samarbejdspartner AutoUncle. Vi har intet at skjule og du kan selvfølgelig se vurderingen her på siden. Langt de fleste af vores priser er ”fair” – det betyder, at du gør en god handel, og vi holder vores forretning kørende. Vi tror nemlig på købmandskab, og at det der er en fair handel for begge parter, gør at du også kontakter os næste gang du skal købe brugt bil eller du skal have bilen på værksted.
  Er du i tvivl så læs nogle af vores anmeldelser på Trustpilot, hvor vi er blandt de bedste bilforhandlere i Danmark.

  Køb en brugt BMW i Bilernes Hus

  Bilernes Hus er Danmarks største bilforretning - og her får du altid brugte BMW i absolut topkvalitet til en ganske fair markedspris. Vi har gjort det nemt at blive godt kørende med fornuftig finansiering og billån til konkurrencedygtige priser. Samtidig får du altid en fair pris på forsikring og en god pris for din brugte bil. Kør en tur forbi Bilernes Hus og se det store udvalg af brugte BMW-biler - eller nogle af de mange andre brugte bilmodeller.

  Alle brugte biler til salg netop nu