Bn Dk Autoawards 3

Bilernes Hus nomineret ved eftertragtet branche-kåring

Nielsen Car Group, der blandt andet driver Bilernes Hus i Silkeborg og de ti Bjarne Nielsen-bilhuse, er blevet nomineret fem gange i fire forskellige kategorier ved dette års udgave af AutoAwards, som er den mest eftertragtede prisfest i bilbranchen.

JW2
Jesper Werge
·

Det er sæson for diverse kåringsfester og awardshows, og bilbranchen er bestemt ikke nogen undtagelse. Hen mod slutningen af året bliver eksempelvis Årets Bil i Danmark og Årets Varebil i Danmark kåret - og november lægger ligeledes kalender til AutoAwards 2020/2021, der er den helt store fejring af bilbranchen i Danmark.

Samlet set er der hele 23 forskellige kategorier ved AutoAwards 2020/2021. Nielsen Car Group er blevet nomineret fem gange i fire forskellige kategorier, og koncernen er dermed blandt sværvægterne ved kåringsfesten, som løber af stablen tirsdag den 23. november 2021 i København.

De fem nomineringer, som Nielsen Car Group - som koncern - har opnået, er i følgende kategorier:

  • Årets Nyhed: Nielsen Car Group A/S - Køb din bil online
  • Årets Tiltag: Nielsen Car Group A/S - Online køb af nyere brugte biler
  • Årets Nyvognsforhandler 20/21: Bjarne Nielsen A/S og Bilernes Hus
  • Årets Brugtvognsforhandler 20/21: Bjarne Nielsen A/S

Her kan du stemme:
Link til AutoAwards 2020/2021-afstemning (åbner i eksternt vindue)

Det er muligt at stemme på de nominerede i de 23 kategorier helt indtil søndag den 21. november. Du kan få et overblik over samtlige nominerede via dette link, som i bunden i øvrigt også linker videre til afstemningen.

Bilsalget er gået online

Nielsen Car Group er nomineret i kategorierne Årets Nyhed og Årets Tiltag - og det er i begge tilfælde for et tiltag, som blev lanceret midt på året i 2021. Koncernen har nemlig fostret et tiltag, hvor det er blevet muligt at købe sin næste brugte bil på nettet - og endda med mulighed for at lade sin nuværende bil indgå i handelen.  

Det er nyt - og det er nemt. Man skal blot indtaste nummerpladen og et par enkelte andre oplysninger, så kan kunden med det samme se, hvad man skal betale for den nye brugte bil.

Se her: En kort film om "Køb din nye bil online". 

Kunden bliver guidet igennem hele forløbet, og skal til sidst indbetale et depositum på 1000 kroner, som naturligvis modregnes ved den endelige handel. Som et af de afsluttende trin i processen vælger kunden, om den nye bil skal leveres i indkørslen, eller om den skal afhentes i det nærmeste bilhus.

Kob Bil Online

Nielsen Car Group og Bjarne Nielsen A/S har gjort det nemt at handle bil på nettet. Foto: PR

Et mekka for bilkøbere

Bjarne Nielsen-kæden og Bilernes Hus Silkeborg kommer altså til at kæmpe om at kunne hjemføre en AutoAwards-statuette i forhold til at kunne kalde sig Årets Nyvognsforhandler.

Hvor Bilernes Hus i Silkeborg formentlig har det stærkeste navn i kraft af at være landets største bilforretning, så har Bjarne Nielsen til gengæld en stor tyngde rent geografisk. Begge nominerede har mange års erfaring med salg af nye biler.

Bilernes Hus, der i dag er autoriseret forhandler af Kia og Nissan, har gennem 15 år markeret sig som et bilhus, hvor kundeservice og seriøs rådgivning er i højsædet. Der er et stort udvalg, og det erfarne mandskab sørger altid for, at kunden får den bedst mulige oplevelse. Også når handelen er gennemført og kunden har forladt butikken.

Nissan Qashqai 2022 1600 12

Bilernes Hus er autoriseret forhandler af Kia og Nissan - her repræsenteret ved den nye Nissan Qashqai. Foto: Nissan

Danmarks største Ford-forhandler

Bjarne Nielsen-kæden blev etableret i 1988 som Ford-forhandler i Herning, og er i dag landets største forhandler af Ford. Desuden er mærkerne Volvo, Renault, Dacia, Kia og Mazda kommet til, ligesom antallet af bilhuse er vokset fra et til ti. Gennem alle årene har køreglæde og kompetent rådgivning været i højsædet.

Udgangspunktet både i Bilernes Hus og Bjarne Nielsen er, at det skal være nemt at være bilejer. At man altid skal kunne få god og ordentlig rådgivning, hvad enten man er på vej til at købe en bil, er midt i en handel eller har brug for assistance efter sit køb. Vi tror nemlig på langvarige relationer, og derfor håber vi også på at få muligheden for at sælge dig din næste bil, og bilen efter den.

Vores venner hos Bjarne Nielsen er endvidere blevet nomineret som Årets Brugtvognsforhandler. Her går de samme idealer igen - troværdighed, ordentlighed og rådgivning. Og så vejer det naturligvis også tungt, at virksomheden på koncernniveau altid har i omegnen af 1000 nyere brugte biler på lager, ligesom muligheden for onlinevurdering, -køb og -salg er et område, som der er blevet satset stort på.

Ncg Pix120

Bilernes Hus er nomineret som Årets Nyvognsforhandler. Foto: PR

Du kan hjælpe os med at vinde

De endelige vindere i de forskellige kategorier bliver fundet på baggrund af stemmer fra henholdsvis jury bestående af motorjournalister og en jury bestående af branchefolk. Desuden har man mulighed for at afgive en stemme på AutoAwards’ website.

Stemmerne vægter forskelligt:

  • Juryens stemmer tæller 50 procent
  • Bil- og autobranchens tæller 25 procent
  • Offentlighedens tæller 25 procent

Hos Bjarne Nielsen og Nielsen Car Group håber vi naturligvis på masser af stemmer, og du kan som kunde hos gå direkte ind og stemme via dette link. Bemærk, at du skal indtaste dit mobilnummer, hvorefter du så modtager et særligt link via SMS.

Når du følger linket, så får du mulighed for at stemme i de forskellige kategorier. Du kan også vælge udelukkende at stemme i de kategorier, hvor Bilernes Hus, Bjarne Nielsen og Nielsen Car Group er nomineret.

FAKTA:
AutoAwards-kåringen har eksisteret siden 2015, og er siden blevet bredt anerkendt som den mest væsentlige prisfest i den danske bilbranche.
På grund af Covid-19-situationen blev branchefesten aflyst sidste år, og derfor er årets AutoAwards den sjette i rækken.
Læs mere om kåringen her: www.autoawards.dk

Læs flere nyheder i vores Bilmagasin...

Se udvalget af brugte biler