Istock 1185704083

Bilernes Hus som DITEC forhandler

Bilernes Hus er nu også DITEC®-forhandler. Derfor får du som kunde den allerbedste bilpleje og lakforsegling af den bedste kvalitet!

Peter Jensen
·

DITEC® bilplejekæde kan hjælpe med alle formere for bilpleje. DITEC® har eksisteret i Danmark i mere end 40 år og har lang erfaring i vedligeholdelse af biler. DITEC®s filosofi er, at selv når bilen er ny, skal den beskyttes på de mest sårbare dele, for at holde den i pæn stand så længe som muligt.

Velkommen til DITEC i Silkeborg

Hos Bilernes Hus tilbyder vi professionel bilpleje og klargøring af din bil. Vi har mange års erfaring med klargøring af biler - blandt andet gennemgår alle vores brugte biler nemlig markedets nok mest omfattende klargøringsproces.

Som noget helt nyt er Bilernes Hus nu også DITEC®-forhandler. Det betyder, at vi kan tilbyde vores kunder den allerbedste bilpleje og lakforsegling af bedste kvalitet! Så hvad enten du vil forkæle din bil lidt ekstra, har en leasingbil der skal afleveres tilbage eller du ønsker at klargøre din bil til salg, så kan vi hjælpe dig. Det er nemt og du slipper for selv at pudse og polere.

Som DITEC®-forhandler giver vi op til 9 års garanti på lakbehandlinger, ved opretholdelse af garantibestemmelserne.

Om DITEC lakforsegling

Med en DITEC®lakforsegling opnår din bil maksimal beskyttelse og samtidig bevarer den sin glans og farve. Dette er medhjælpende til, at du opretholder din bils værdi.

DITEC® lakforsegling er et polymerbaseret lakbeskyttelsessystem, som udføres i fem trin for bedste holdbarhed. Den forseglede overflade beskytter mod vaskeridser, UV-stråler, nedbør og trafikfilm. Den gør desuden også bilvasken meget lettere, eftersom snavs hurtigere fjernes. Vi giver 9 års systemgaranti på DITEC®lakforsegling på nye biler (under 12 måneder gammel) og garanterer, at glansen bevares under hele garantiperioden. Intervallet for vedligeholdelsesbehandling er 18 måneder. Vedligeholdelsesbehandlingen fjerner belægninger på lakken samt ridser heri. Samtidig opbygger den en beskyttende belægning for maksimal holdbarhed.