Ford Ranger Raptor Front

Hvorfor skal jeg lakforsegle min bil?

Din bil udsættes året rundt for vind, vejr og solens stråler. Det giver en nedslidt, glansløs og falmet lak. Derfor er det vigtig at beskytte din bils lak. Samtidig bliver din bil nemmere at holde ren og pæn.

Hansolavsandal
Hans Sandal
·

Hver dag udsættes vores biler for vind og vejr. Påvirkninger fra solens nedbrydende stråler, vinterens salt, luftforurening og vejstøv er alt sammen med til at nedbryde din bils lak. Resultatet er en glansløs og falmet lak.

Din bil kommer bedst igennem vinteren, hvis du har sørget for, at lakken er godt beskyttet. Du vil opleve, at lakken er mere afvisende overfor snavs og fugt, og i det hele taget vil bilen være nemmere at holde ren.

Når din bil får en lakforsegling, er det som et skjold, der påføres hele bilens lak og kun på denne måde opnås optimal beskyttelse! Derfor vil du også se, at lakken vil blive bedre beskyttet mod småridser, hvilket i sidste ende gør det nemmere for at dig at sælge bilen, hvis den har en fin og vedligeholdt lak.

Kort og godt er der 6 gode grunde til, hvorfor du skal lakforsegle din bil:

  • Forlænger lakkens glans og holdbarhed
  • Hærder lakken mod fugleklatters ætsende virkning
  • Styrker lakken mod påvirkninger fra vind, vejr og sol
  • Beskytter mod småridser og slid fra f.eks. vaskebørster
  • Gør det nemmere at holde bilen ren
  • Øger bilens værdi den dag den skal sælges

Da vinterens uforudsigelige vejr kan være hård for din bils lak, er det en rigtig god idé at få bilen lakforseglet inden vinteren. Vi lover dig, du ikke kommer til at fortryde det, og vi vil sågar også gerne hjælpe dig med at få det gjort. Vi er her jo for at hjælpe dig med at passe på din bil.

Læs mere