Nissan Ariya 2021 1600 0B

Nissan Ariya får markant prishug

Nissan ARIYA tager nu kampen op i et stærkt konkurrencepræget elbilsmarked med et prisfald på to-hjulstræks udgaverne med op til 30.000 kr.

Hansolavsandal
Hans Sandal
·

Leveringstiderne på ARIYA er nu på et normalt niveau, og udfordringer fra Corona-tiden er ved at være på plads. Derfor har Nissan valgt at sætte prisen ned på deres elbils flagskib SUV ARIYA med to-hjulstræk til priser fra nu kr. 329.900. 

Nissan ARIYA har været populær hos kunderne fra starten. Særligt den luksuriøse og loungeagtige indretning samt det høje standard udstyrsniveau tiltrækker det danske publikum. Elbilen har opnået fulde fem stjerner i Euro NCAP sikkerhedstest, og nu sættes alle modeller med to-hjulstræk ned med op til kr. 30.000.

Nissan ARIYA fås med to- eller firehjulstræk, fire udstyrsniveauer og to batteripakker. Så der er noget for enhver smag. Standardbatteriet på 63 kWh har en rækkevidde på op til 403 km, og batteriet med 87 kWh har en rækkevidde på op 533 km (WLTP). ARIYA med 87 kWh batteri og to-hjulstræk starter nu fra kr. 374.900.

Nissan ARIYA kan også privatleases (36 måneder) med 0 kr. i udbetaling. Og ved finansiering af køb er der ligeledes 0 kr. i udbetaling.

Interesseret i Nissan ARIYA?Gratis

Få meget mere at vide om Nissan ARIYA og dens udstyrsniveauer, priser og book en prøvetur.

BOOK PRØVETUR
Nissan Ariya 2021 1600 03

Nissan Ariya er velvoksen SUV med plads til hele familien. Foto: Nissan

Lang rækkevidde og 22 kW opladning som standard

I den nylige sommertest af rækkevidde på 32 elbiler foretaget af FDM’s norske søsterklub NAF, klarede Nissan Ariya sig rigtig godt. Den faktiske rækkevidde var 9% bedre end WLTP og endte på 581 km. Det var den tredjebedste afvigelse i testen. Herudover var Nissan Ariya den femte bedste i forhold til rækkevidde generelt.

ARIYA har mulighed for at lade med op til 22 kW som standard, hvilket giver en fuld opladning på henholdsvis tre og fire timer afhængig af batteristørrelse. Herudover er der mulighed for hurtigopladning med op til 130 kW og CCS standard, der giver op til 350 km rækkevidde på 30 minutter. Og batteriet er temperaturstyret (både køl og varme), hvilket gør, at hurtigladning forbliver hurtig, selvom bilen lige har kørt en strækning på motorvejen eller i vinterperioderne.

Kunder der allerede har bestilt og venter på en ARIYA med to-hjulstræk vil naturligvis få leveret bilen til de nye, nedsatte priser. Leveringstiderne på ARIYA er fra 0-6 måneder på de mest gængse varianter.

Læs flere nyheder i vores Bilmagasin