Nissan Ariya 2021 1600 11

Nissan Ariya får ny startpris

Nissan introducerer en ny standardmodel på Ariya, og dermed også en ny startpris. Engage hedder den, og samtidig kommer der en ny performancevariant, Evolve+.

Mette Munk Nielsen
·

Nissan Ariya får en ny startpris. Det sker, fordi Nissan har introduceret en ny standardmodel, der får navnet Engage. Samtidig kommer der en ny performancevariant, som hedder Engage+.

Fremover kommer det til at hedde fra 359.900 kr., når man ser på en Nissan Ariya. Det er den nye startpris, som introduceres sammen med den nye standardmodel, der har fået navnet Engage. Tidligere var det Advance, der var standardmodellen, men det bliver nu mellemvarianten. 

Samtidig kommer der en performanceudgave, Evolve+. Den er firehjulstrukket og har 388 hk og en acceleration fra 0-100 km/t på blot 5,1 sekunder. 

Skal det være en Nissan Ariya? 359.900 kr.

Her kan du læse meget mere om Nissan Ariya og se den super skarpe elbil.

Der tages forbehold for prisændringer
Priser fra
Nissan Ariya 2021 1600 0B

Nissan Ariya har fået en ny standardmodel, der stadig har det mest væsentligste udstyr. Foto: Nissan

Ny standard: Ariya Engage

Ariya Engage bliver altså den nye standardmodel, og skal det være udgaven til 359.900 kr. er det med standardbatteriet på 63 kWh og en rækkevidde op til 404 km (WLTP). 

Her får du stadig alt sikkerhedsudstyr, der har sikret de fem stjerner i Euro NCAP, ligesom du får to 12,3" skærme, nøglefri betjening, adaptiv fartpilot, trådløs Apple CarPlay og Android Auto, navigation, intelligent ruteplanlægger, LED-for- og baglygter som fuldautomatisk fjernlys.

Alt dette kan også fås med det store batteri på 87 kWh - så koster bilen 404.900 kr. Til gengæld får du en rækkevidde op til 536 km (WLTP) og en ydelse på 238 hk. 

ARIYA Image Bank 2

Fuld LED-for- og baglygter er standard på den nye intromodel, Engage. Foto: Nissan

Ny performanceudgave: Ariya Evolve+

I den anden ende af modelprogrammet sker der også noget nyt. Her introducerer Nissan en helt ny performanceudgave. Den hedder Evovle+. Den har hele 388 hk, firehjulstræk og kan accelerere fra 0-100 km/t på blot 5,1 sekunder. 

Den har det store batteri på 87 kWh og en rækkevidde op til 498 km (WLTP). Den har alt udstyr, man kender fra Evolve, og så er den derudover udstyret med nappa læderinteriør og 20" alufælge med aero-hjulkapsel.

Prisen for Evolve+ starter fra 589.900 kr. 

ARIYA Image Bank 3

Der er nul til otte måneders leveringstid på de mest gængse varianter af Nissan Ariya. Foto: Nissan

Mulighed for privatleasing og kort leveringstid

Det er også muligt at privatlease Nissan Ariya, og her er der også nye priser. For Ariya Engage kan lease for blot 4795 kr. pr. måned med en udbetaling på 9995 kr. Med 87 kWh batteri er prisen 5195 kr. 

Der er også relativ kort leveringstid på Nissan Ariya - den er fra nul til otte måneder på de mest gængse modeller, oplyser Nissan.

Læs flere nyheder i vores Bilmagasin