BN AUG 17 094

Ny Service Cam mulighed

Service Cam er en ny mulighed for dig, når din VW eller ŠKODA er på værksted hos Bilernes Hus. Her modtager du en video, hvor mekanikeren gennemgår bilen for dig, så du kan se med egne øjne, om der er ting der skal udskiftes eller repareres.

Peter Jensen
·

Vores nye Service Cam giver dig helt nye muligheder for at følge med i din bils tilstand, når du afleverer din bil i Bilernes Hus. Og så kan du jo også se, hvordan din bil ser ud fra helt andre vinkler, end du ser til dagligt.

Med på værkstedet

Service Cam betyder, at du nærmest er med, når din VW eller ŠKODA er på værkstedet for at blive serviceret eller repareret. Du kan nemlig modtage en video, hvor vi gennemgår din bil og forklarer, hvad vi gør ved den.

Skulle der være overraskelser som fx behovet for nye bremser, sender vi dig en video, hvor du kan se de bremser, der skal skiftes samt et prisoverslag, som du så kan vælge at acceptere.

Service i verdensklasse

Med Service Cam filmer den mekaniker, der arbejder på din bil, en gennemgang af bilen og fortæller, hvad der er gjort ved bilen og hvad der evt. skal gøre mere ved. Filmen sendes så til dig, så du med egne øjne kan se, hvad der tales om, når mekanikeren fx siger, at der er hul i udstødningen.

Med Service Cam understøtter vi den gode service, du altid får her i Bilernes Hus. Vi vil gerne give dig et indblik i vores arbejde og sikre dig den helt rette løsning, hvis din bil har brug for service og reparation.

Se eksempel på Service Cam her: