Skoda 2022 Enyaq Coupee Front 2

Skoda Enyaq iV er Årets Familiebil 2022

Prisen som Årets Familiebil ved dette års Auto Awards gik til Skoda Enyaq iV.

Mette Munk Nielsen
·

Endnu engang er Skoda Enyaq iV blevet hædret. Denne gang er det som Årets Familiebil 2022 ved Auto Awards, som er den danske bilbranches svar på Oscar-uddelingen. 

En jury bestående af motorjournalister og stemmer på Auto Awards' hjemmeside var enige: Skoda Enyaq iV er Årets Familiebil 2022. Bilen modtog prisen ved dette års Auto Awards, der blev afholdt i Cirkusbygningen i København. Det er den danske bilbranchens svar på Oscar-uddelingen, og derfor er Thomas Bruun en meget glad direktør for Skoda Danmark:

- Rummelige, praktiske og økonomiske familiebiler er essensen af Skoda. Også på el. Derfor betyder det ekstra meget for os, at Skoda Enyaq iV er Årets Familiebil 2022, siger Thomas Bruun.

Skoda 2022 Enyaq Iv Front

Skoda Enyaq iV er en virkelig populær elbil, og den har nu fået endnu en hædring. Foto: Skoda

Flere priser til Skoda Enyaq iV

Ved Auto Awards var der afgivet mere end 65.000 stemmer fra befolkningen, hvor en stor del altså stemte på Enyaq:

- Vi sætter stor pris på anerkendelsen fra de professionelle, men det glæder os mindst lige så meget, at så mange folk har peget på Skoda Enyaq iV som deres foretrukne familiebil. Det stemmer godt overens med, at Skoda Enyaq iV er den elbil, der er kommet flest af på de danske veje i år, siger Thomas Bruun.

Udover at være den mest solgte elbil i Danmark i år, så er Skoda Enyaq også kåret som Businessbilen 2023, ligesom Coupé Rs-udgaven har vundet Det Gyldne Rat 2022 i kategorien for mellemstore SUV'er. Det Gyldne Rat er en af de mest prestigefyldte bilpriser i Europa.

Find en brug Skoda Enyaq iV her

Skoda

Læs flere nyheder i vores Bilmagasin