Se nærmere på de 0 nyere brugte Audi, som vi har til salg i Bilernes Hus

I Bilernes Hus har vi mange års erfaring med Audi - og vi er desuden autoriseret serviceværksted for det tyske premium mærke. Derfor kan du roligt foretage dit næste køb af en nyere brugt Audi i Danmarks største bilforretning - Bilernes Hus i Silkeborg. Vi har et højt niveau, når det drejer sig om kundeservice, ordentlighed og kendskabsgrad til bilmodeller.

Altså: Vælger du at købe din nyere brugte Audi hos os, så får du glæde af glæde af vores store knowhow samt et serviceniveau, du ellers skal lede længe efter. For os er Audi indbegrebet af tysk fornuft, kvalitet og ordentlighed. Du finder naturligvis samtlige Audi-modeller hos os, fra A3 og A4 over Q3 og Q5 til e-tron og TT Coupé.

I Bilernes Hus er vi en del af Nielsen Car Group-koncernen - og her sælger vi samlet set mere end 10.000 biler om året - både nyere brugte og helt fabriksnye biler. I hvert eneste tilfælde sørger vi selvfølgelig for at rådgive dig grundigt under hele processen - og selv om handlen er afsluttet, så er du ikke glemt hos os. Du kan med andre ord være sikker på en bilhandel uden problemer - og at vi taler fair priser hele vejen igennem. Både på den bil, som du køber hos os - og på den bil, som du eventuelt vælger at lade indgå som en del af handlen.

Som sagt har Audi gennem årtier været et af de mest efterspurgte og eftertragtede bilmærker - både internationalt såvel som på det danske marked. Vi har mange års erfaring med at sælge kvalitetsbilerne med de ikoniske fire ringe på fronten. Vi skal helt tilbage til 1910 for at finde det år, hvor Audi blev grundlagt. Audu blev siden fusioneret ind i en og samme koncern med tre andre bilproducenter - og hed herefter Auto Union.

Siden 1977 har samtlige bilmodeller, der kom fra koncernen, båret navnet Audi på bagklappen - og allerede på det tidspunkt havde Volkswagen-koncernen overtaget ejerskabet. Gennem de seneste tre årtier har Audi slået sit brand fast som en af firmabilisternes foretrukne leverandører - og mærket har i adskillige år været helt i toppen på bestseller-listerne. Sammen med de to konkurrenter fra det sydtyske, henholdsvis BMW i München og Mercedes-Benz i Stuttgart, hører Audi til de bedst sælgende premium-brands i verden.

Audi er ligeledes blevet kendt for sine Quattro-modeller, der leverer et højtydende og særdeles velfungerende firhjulstræk. Helt klassisk er den reklamefilm, hvor en Audi 100 Quattro kører op ad en skihopbakke - uden slinger i valsen. Du kan se den her.

    Viser nu 0 af 0 biler

    Alle brugte biler til salg netop nu