Køb en af vores 0 nyere brugte BMW-modeller i Bilernes Hus

Bilernes Hus har i en årrække været autoriseret serviceværksted for mærket, og alene den faktor betyder naturligvis, at der ruller rigtig mange af de fine sydtyske kvalitetsbiler gennem vores bilhus hver eneste dag. Vi har mange års erfaring med at købe og sælge nyere brugte BMW-modeller.

Du kan med fordel købe din BMW hos os og dermed nyde godt af vores høje serviceniveau. BMW er noget af det fineste, som kommer fra Tyskland, og mærket er indbegrebet af tysk akkuratesse og kvalitet, garneret med højtydende motorer og kontant kørekomfort. Vi har altid et stort udvalg i nyere brugte BMW-modeller - og oftest finder du adskillige udgaver af eksempelvis 3-serien, 4-serien og 5-serien - samt mange af de andre populære BMW-modeller.

Når du handler bil hos os, er du aldrig alene. Bilernes Hus i Silkeborg er en del af Nielsen Car Group, og vi sælger mere end 10.000 nye og nyere brugte biler årligt. Vi sørger selvfølgelig for at rådgive dig grundigt undervejs, så du kan blive ved med at være godt kørende i din nye bil. Hos os kan du være sikker på en problemfri bilhandel og fair priser på såvel din bil som din byttebil.

BMW er grundlagt i 1916 og har sit hovedsæde i den sydtyske millionby München. I 1922 blev koncernen fusioneret med Rapp Motorenwerke, og selv om BMW faktisk har været ramt af et par kriser op gennem det 20. århundrede, så har koncernen ikke rigtig haft behov for at se sig tilbage de seneste 50 år.

I 1971 producerede man i omegnen af 180.000 enheder. Det tal er siden tidoblet - og BMWs popularitet vokser stadig. Mange betragter i dag BMW som det mest sportslige bilmærke af de tre store tyske premium-mærker, der ud over BMW tæller Audi og Mercedes-Benz, som har sine respektive hovedsæder henholdsvis 75 og 200 kilometer fra BMWs ditto. Som det eneste mærke af de tre producerer BMW også motorcykler under firmanavnene BMW Motorrad og Husqvarna.

I dag har BMW et nærmest ubegribeligt bredt udbud af modeller, der alle kan fylde rollen som den helt oplagte firma- eller familiebil ud. Eller sportsvogn, hvis der skal være mere fart over feltet. Fra BMW 1-serien og BMW X1 i den mindre ende af skalaen over den klassiske storsællert 3-serien til 7-serien og X5 i den kraftige ende. Skal det gå mere end stærkt, skal man kigge efter de udgaver, der begynder med M. 

Historisk har BMW lagt navn til ikoniske modeller som 3-serien og 5-serien, der begge fortsat er blandt bestsellerne. Det ældre publikum vil også kunne huske den nærmest mikroskopiske model BMW Isetta, der kun havde en dør og tre hjul. Også modeller som BMW 2000 og M1'eren, som blandt andre Simon Spies ejede et eksemplar af, er i det ikoniske.

    Viser nu 0 af 0 biler

    Alle brugte biler til salg netop nu