Leder du efter en ny, brugt Cupra? Vi har 1 styk til salg

Du kender måske Cupra fra Seats modeller. Det startede nemlig som en betegnelse for de hurtigste og mest sporty modeller fra det spanske mærke. Seat har valgt at gøre det til et selvstændigt mærke i 2018, og den første bil med Cupra-logoet på fronten var Ateca. Der er også kommet modeller, der er designet og udviklet i Cupra, og her var Formentor den første model. Den bil har sat barren højt for, hvad man skal forvente af modeller fra det nye premium-mærke, der er kendetegnet ved eksklusivt design og fantastiske køreegenskaber.

I Bilernes Hus har vi et udvalg af nyere, brugte Cupra på lager, og du finder dem her på siden. Vi er en del af Nielsen Car Group, og derfor kan du også finde modeller fra Bjarne Nielsen-bilhuse. For at gøre det nemt for dig at overskue priserne har vi en uafhængig samarbejdspartner til at vurdere dem, så du kan se, hvordan modellerne er prissat i forhold til resten af markedet.

Vi giver gerne en fair pris på din nuværende bil, hvis du har en, der skal indgå i handlen, og så kan du være sikker på at få en bil, der holder længe endnu, når du køber en brugt bil hos os. Vi gennemgår bilen grundigt under klargøring og udbedrer eventuelle fejl og mangler, og så får du altid et halvt års garanti på din nye, brugte bil. Besøg os i Bilernes Hus i Silkeborg for at høre mere.

1 BILER
Viser nu 1 af 1 biler

Se hele vores udvalg i brugte Cupra

Alle brugte biler til salg netop nu