Et godt køb! Se nærmere på en af de 1 brugte Dacia, som vi har til salg

Vi er eksperter i Dacia i Bilernes Hus, og kan garantere dig en tryg og sikker bilhandel. Vi har Dacia helt inde under huden, idet vi har hele tre Dacia-værksteder i vores koncern. Det betyder også at vi har et stort udvalg af nye brugte Daciaer til attraktive priser. Køber du Dacia, er du sikker på et få en god bil, der giver dig masser af værdi for pengene. 

Når du handler bil hos os, er du aldrig alene. Vi sælger mere end 10.000 biler årligt, og sørger naturligvis for at rådgive dig grundigt undervejs, og at du er godt kørende i din nye bil. Hos os kan du være sikker på en problemfri bilhandel og fair priser på såvel din bil som din byttebil.

Dacia er en rumænsk bilfabrikant og et bilmærke, der er navngivet efter den historiske provins Dakien - som på latin hedder Dacia. Provinsen lå i det, der i dag er kendt som Rumænien. Reelt hed Dacia Automobile Dacia S.A. - koncernen er et datterselskab til den franske bilfabrikant Renault, som i øvrigt er en del af en af verdens største bilmastodontor, nemlig Renault/Nissan Alliancen. Dacia er Rumæniens største eksportvirksomhed med en andel på 10 procent af landets samlede eksport.

Automobile Dacia S.A. blev grundlagt i 1966 under navnet Uzina de Autoturisme Pitești (UAP). Den primære fabrik blev bygget i 1968 i Colibaşi (i dag Mioveni), som ligger nær Pitești. Dacia fik både mekanisk værktøj og udstyr samt det primære design fra Renault 12. I begyndelsen fremstillede Dacia den franske Renault 8 under licens, bedre kendt som Dacia 1100.

I september 1999 blev Dacia købt af Renault, med udgangspunkt i at gøre Rumænien til Renaults centrum for biludvikling i Centraleuropa og Østeuropa. Samtidig blev Renault-koncernens investeringer i Dacia øget markant.

På det danske marked var Dacia repræsenteret i 1980erne - men efter problemer med kvaliteten forlod man det danske marked i slutningen af det årti. I april 2013 kom Dacia tilbage under den dansk/nordiske Renault-importør, og det skete med modeller som Lodgy, Sandero og Logan. Siden kom også Dacia Duster til, som blev en stor succes - og det er lykkedes at opnå en markedsandel i omegnen af 1,5 procent herhjemme.

1 BILER
Viser nu 1 af 1 biler

Se hele vores udvalg i brugte Dacia

Alle brugte biler til salg netop nu