Vil du også køre italiensk? Vi har 1 brugte Fiat til salg

I Bilernes Hus har vi mange års erfaring med Fiat, som er et yderst kendt og populært på de danske landeveje. Især i 1970erne, 1980erne og 1990erne var det italienske bilmærke blandt de bedst sælgende herhjemme med modeller som Fiat 127, Fiat Uno og Fiat Punto. I dag er det især den banebrydende Fiat 500, der findes i en række forskellige udgaver - blandt andet som rendyrket elektrisk bil i form af Fiat 500e.

Fiat er i øvrigt det bilmærke, der både har vundet Årets Bil i Danmark-kåringen og International Car of the Year-kåringen flest gange. Faktisk har man hentet begge de eftertragtede titler intet mindre end ni gange senest med henholdsvis Fiat 500 (Car of the Year 2008) og Fiat Multipla (Årets Bil i Danmark 2000).

Vi har altid et stort udvalg af de mest populære Fiat'er - og finder du ikke lige den bil, som du ønsker, hos os i Bilernes Hus, så sælger vi i vores moderselskab - bilkoncernen Nielsen Car Group - mere end 10.000 biler årligt. Det giver også et godt billede af, at vi er mere end vant til at håndtere køb og salg af nye og nyere brugte biler.

I Bilernes Hus er du aldrig overladt til dig selv, når du køber en nyere brugt Fiat hos os. Vi sørger selvfølgelig for at rådgive dig grundigt undervejs, og har samtidig fokus på fremadrettet, at du bliver ved med at være godt kørende i din nye brugte bil. Du skal vide dig sikker på, at vi sørger for en problemfri bilhandel.

Fiat blev grundlagt i 1899 som Fabbrica Italiana Automobili Torino - og takker for, at det er forkortelsen, der er brugt som betegnelse i stedet for det fulde navn, der i øvrigt kan oversættes med "Den italienske bilfabrik fra Torino". Fiat er i dag en del af Stellantis, der samlet set rummer hele fjorten bilmærker: Citroën, DS Automobiles, Opel, Peugeot, Vauxhall, Abarth, Alfa Romeo, Chrysler, Dodge, Fiat, Jeep, Lancia, Maserati og Ram. Med et årligt salg på mere end 7 millioner biler indtager Stellantis-koncernen fjerdepladsen på listen over de bedst sælgende bilproducenter efter Toyota, Volkswagen og Renault/Nissan.

1 BILER
Viser nu 1 af 1 biler

Se hele vores udvalg i brugte Fiat

Alle brugte biler til salg netop nu