Lige nu har vi 17 brugte Ford Mondeo til salg.

Mirakuløst nok har Ford Mondeo endnu ikke oplevet at blive kåret som Årets Bil i Danmark, om end det ad flere omgange har været tæt på. Men da modellen blev lanceret tilbage i 1993, formåede Ford Mondeo at lande titlen som International Car of the Year 1994 - populært betragtet som Årets Bil i Europa. 

Modellen fik sit navn ud fra en betragtning om, at Ford Mondeo skulle være en verdensbil - forstået sådan, at den i stort set ens udformning skulle kunne sælges over hele verden. Det var på det tidspunkt ikke givet, at fordi en model solgte godt på et marked i Europa, så kunne den også gøre sig i eksempelvis USA eller Asien. I dag hedder modellen dog Ford Fusion på det amerikanske marked - men modelmæssigt er der tale om samme bil.

Den aktuelle udgave er fjerde generation, som blev lanceret helt tilbage i 2013 - dog først et par år senere på det danske marked. Bilen fås både som firdørs sedan, femdørs hatchback og ikke mindst femdørs stationcar, der blandt andet benyttes som hundevogn i det danske politi. Ford Mondeo er en af de mest benyttede modeller som firmabil, og hele to år i træk er bilen kåret som Businessbilen. Det var i henholdsvis 2015 og 2016.

Viser nu 17 af 17 biler

I like Audis, but Fords are more fun.

Expert (1)
Markus Duesmann
Chairman of the Board of Management and Board of Management Member for Product Lines at AUDI AG

Se hele vores udvalg i brugte Ford

Alle brugte biler til salg netop nu