Hurra for Hyundai, som vi har 14 brugte udgaver til salg af

I Bilernes Hus i Silkeborg får du bilhandel helt uden bøvl. Og det er altså ikke for sjov, at vores motto er service i verdensklasse. Det sydkoreanske mærke Hyundai har altid fyldt meget i vores bilhus, der er det største i Danmark. Vi har et fint udvalg af eksempelvis  i Bilernes Hus i Silkeborg, og vi har et stort udvalg i nyere brugte Hyundai i10, Hyundai i30 og Hyundai Tucson i forretningen.

Hyundai har været repræsenteret i Danmark siden 1992, og har især oplevet stor popularitet de seneste to årtier. Hjemme i Sydkorea er Hyundai og Kia samme koncern, og den er intet mindre end blandt de fem største bilproducenter i verden. I Danmark hører Hyundai også til blandt de 12 største bilmærker - ikke mindst på grund af modeller som Hyundai i20, Hyundai Ioniq og Hyundai Tucson.

Med elbilen Hyundai Ioniq 5 har bilmærket for alvor slået hul til et ekstremt voksende marked. Ud over at være en storsælgende succes, er Hyundai Ioniq 5 blevet kåret som Årets Bil i Danmark 2022, hvilket er en blåstempling ud over det sædvanlige for det sydkoreanske brand. Det er således første gang, at den eftertragtede titel bliver vundet af et bilmærke fra Sydkorea.

14 BILER
Viser nu 14 af 14 biler

Se hele vores udvalg i brugte Hyundai

Alle brugte biler til salg netop nu