Klar til Kia? Vi har 11 nyere brugte til salg i Bilernes Hus

Vi har mange års erfaring med nyere brugte Kia-modeller i Bilernes Hus, hvor vi også har været både autoriseret forhandler og serviceværksted i adskillige år. Det betyder, at vi er klædt bedst muligt på til at håndtere både køb og salg af nyere brugte Kia-modeller som eksempelvis Kia Rio, Kia Ceed, Kia E-Niro, Kia Stonic og ikke mindst Kia EV6.

Hos os får du bilhandel uden bøvl, så du kan roligt gøre, som mere end 10.000 andre gør hvert eneste år i vores koncern: Køb bilen hos os! Vi har altid et stort udvalg i nyere brugte Kia-biler. Vi sørger naturligvis for at rådgive dig grundigt undervejs, og at du er godt kørende i din nye bil. Hos os kan du være sikker på en problemfri bilhandel og fair priser på såvel din bil som din byttebil.

Kia er ikke et af de ældste bilmærker, som denne klode har set. Koncernen blev grundlagt i 1944, og producerede i mange år biler på licens fra andre fabrikanter. De første reelle Kia-modeller Kia Pride og Kia Sephia, og de så dagens lys i henholdsvis 1986 og 1992. I 1995 kom Kia Clarus til, og det var med disse tre modeller, at man gjorde sin entre på det danske marked i 1996.

Med introduktionen af Kia Sorento og Kia Picanto få år inde i det nye årtusinde begyndte danskerne - og for den sags skyld resten af verden - at få øjnene op for det sydkoreanske mærke, der deler moderselskab med Hyundai. Og da Kia Cee'd i 2007 blev introduceret sammen med de iøjnefaldende syv års garanti, så blev Kia efterhånden betragtet som et af de store bilmærker.

I dag har Kia et særdeles bredt produktprogram - fra Kia Picanto og Kia Rio i den mindste ende af skalaen til Kia Optima og Kia Sorento i den mere firmabil-agtige ende. Inden for elbiler har Kia gennem flere år været toneangivende på markedet, og det har man været med blandt andre Kia Stonic og Kia EV6.

11 BILER
Viser nu 11 af 11 biler

Se hele vores udvalg i brugte Kia

Alle brugte biler til salg netop nu