Der er en Mercedes til ethvert behov. Vi har lige nu 1 brugte Mercedes til salg i Bilernes Hus

Hvis der er et bilmærke, som har noget nær mytisk status, så er det Mercedes-Benz, som vi heldigvis har et bredt udvalg af i Bilernes Hus i Silkeborg. Mange af mærkets modeller er yderst eftertragtede, og Mercedes-Benz har over de senere år oplevet et fremgang i salget af nye biler. Den slags smitter helt naturligt af på omsætningen af nyere brugte biler, og i Bilernes Hus mærker vi en klar konsekvens af det.

Modeller som A-klassen, C-klassen og E-klassen er tæt på ikoniske, og det er da også disse modeller, som der historisk er blevet solgt flest af, men over de seneste år er der kommet en hel del nye modelserier på banen. Mercedes-Benz EQA, Mercedes-Benz GLA og Mercedes-Benz GLE for blot af nævne nogle af dem.

Historisk set har Mercedes-Benz en lang række vilde modeller på sit cv. Den kantede Geländewagen, den ekstreme Pullman-limousine som var blandt Simon Spies' favoritkøretøjer, den lynhurtige sølvpil samt modellen med mågevingerne for blot at nævne nogle få. Vil du have komfort på første klasse, så skal det være Mercedes-Benz - og med sådan en model mellem hænderne er du sikker på at arbejdslivet bliver en del mere overkommeligt.

EMercedes-Benz er reelt et bilmærke under Daimler-koncernen. Selve navnet stammer fra datteren til Emil Jellinek - en fransk/østrigsk forretningsmand og bilentusiast, der havde nære relationer til Daimler. Den første Mercedes-model er fra 1901, og året efter får koncernen patent på navnet. Samtidig lanceres den tretakkede stjerne, der lige siden har været fast udstyr på enhver Mercedes-Benz-model. Den sydtyske bilproducent, der har sit domicil i Stuttgart, har altid stået for luksuriøse bilmodeller - men i de senere år har man formået også at skabe mere bredde i modelprogrammet.

I dag er Mercedes-Benz således bedre sælgende end nogensinde - og adskillige af bilerne er favoritter som firmabiler. Der findes masser af varianter fra Mercedes-Benz i Bilernes Hus, og også de mere "højbenede" udgaver er blevet yderst succesfulde.

1 BILER
Viser nu 1 af 1 biler

Se hele vores udvalg i brugte Mercedes

Alle brugte biler til salg netop nu