En ordentlig Opel - er det noget for dig? Vi har 1 nyere brugte modeller til salg i Bilernes Hus

Opel er et bilmærke, der i den grad har sat sig præg på de danske landeveje gennem de seneste mange årtier, og i Bilernes Hus i Silkeborg er vi klædt godt på til at sælge og servicere modeller fra Opel. Det kan være alt fra Opel Adam og Opel Karl over Opel Corsa og Opel Mokka til Opel Astra og Opel Insignia. De klassiske modelnavne fylder en del - og eksempelvis Opel Corsa og Opel Astra er navne, der vækker genklang hos mange danskere.

Begge de nævnte modeller har faktisk vundet Årets Bil i Danmark-kåringen. Opel Corsa blev Årets Bil i Danmark 2007, alt imens Opel Astra blev Årets Bil i Danmark 2016. Faktisk har Opel vundet den eftertragtede kåring to gange tidligere, og det var begge gange med den noget nær ikoniske Opel Kadett i henholdsvis 1980 og 1985.

Opel blev grundlagt i 1862, hvor fokus var rettet mod produktionen af symaskiner. Senere kastede Opel sig over motorcykler, inden man omkring 1900-tallet begyndte at produceres biler og lastvogne. Helt tilbage i 1929 blev Opel en del af amerikanske General Motors, som bevarede ejerskabet frem til 2017. Siden da har Opel været en del af først PSA Group og siden Stellantis, der er i top fem over de største bilproducenter i verden.

Helt siden 1950'erne har Opel hørt til blandt de toneangivende bilmærker på det danske marked. Dengang var det modeller som Opel Kaptajn, Opel Admiral og Opel Rekord. Siden kom Opel Manta, Opel Monza og Opel Ascona til. I dag hedder modellerne blandt andet Opel Corsa-e, Opel Grandland X og Opel Crossland X. 

1 BILER
Viser nu 1 af 1 biler

Se hele vores udvalg i brugte Opel

Alle brugte biler til salg netop nu