Køb en af vores 4 nyere brugte Opel Crossland X

Opel Crossland X kom på markedet i 2017, og det er en kompakt SUV eller crossover, som modellen også kaldes. Anden generation kom i 2021, og her blev X’et slettet i modelnavnet, så den fremover blot hedder Opel Crossland. Da den kom på markedet, var det som erstatning for Opel Meriva, og den blev lanceret i en tid, hvor SUV’en blev mere og mere populær. Den høje indstigning og gode overblik over vejen er bare et hit. Derfor ser man også en del Crossland på de danske veje. Det er desuden lillebroren til Grandland X, og ønsker du en større bil, er det altså den, du skal se nærmere på.

I Bilernes Hus i Silkeborg har vi et udvalg af brugte Opel Crossland X på lager, og vi har samlet alle modellerne her på siden. Du finder også biler fra Bjarne Nielsen-bilhuse i hele landet, fordi vi er en del af samme bilkoncern, Nielsen Car Group.

Vi kan hjælpe med både finansiering, serviceaftale og forsikring, når du køber en brugt bil hos os. Vi gennemgår altid bilen grundigt, og hvis der er fejl og mangler, så udbedres de, inden du får bilen. Det gør det trygt at handle brugt hos os, og du ved, der stadig er mange kilometer tilbage i bilen.

4 BILER
Viser nu 4 af 4 biler

Se hele vores udvalg i brugte Opel

Alle brugte biler til salg netop nu