En fransk bestseller. Vi har 46 nyere brugte Peugeot til salg.

Vi har et stort og bredt udvalg af nyere brugte Peugeot'er i Bilernes Hus i Silkeborg. Peugeot er et af de absolut bedst sælgende bilmærker på det danske marked gennem de seneste to årtier, og det er ligeledes det bilmærke, som der kører næstflest af på dansk asfalt. Med omkring 275.000 Peugeot-modeller indregistreret er det kun tyske Volkswagen, der overgår den franske konkurrent.

Det betyder også, at der omsættes rigtig mange Peugeot 208, Peugeot 308, Peugeot 2008 og Peugeot 3008 - for nu at nævne et udvalg af de modeller, der har solgt rigtig godt de senere år. 

I Bilernes Hus har vi mange års erfaring med at sælge - og købe - netop Peugeot, og vores sælgere har et stort knowhow omkring fordele og eventuelle ulemper ved de forskellige årgange, motorstørrelser og udstyrsvarianter. De er helt klar til at rådgive og vejlede omkring modelvalg med videre, ligesom de aldrig undlader at spørge ind til dit behov som bilist. Skal det være en bil med høj eller lav indstigning? Skal der være plads til fem voksne? Skal der være mulighed for at trække en mellemstor campingvogn? Og er det vigtigt, at der er automatgear? Spørgsmålene er mange - men i Bilernes Hus er vi helt klar med svar på det hele. Så tøv ikke med at køre en tur ind til os.

Peugeot blev etableret helt tilbage i 1810 - og det var af gode grunde ikke biler, der var på tapetet dengang. Det var derimod cykler og kaffekværne. Først i 1889 byggede Peugeot en bil. I 1976 fusionerede Peugeot og Citroën og dannede i stedet PSA-koncernen. Den er siden fusioneret med FCA Group i det nye konglomerat Stellantis, der rummer både Citroën, Opel, DS, Fiat, Ferrari, Jeep og selvfølgelig Peugeot. Samt en række andre bilmærker.

46 BILER
Viser nu 21 af 46 biler

Se hele vores udvalg i brugte Peugeot

Alle brugte biler til salg netop nu