Franske fristelser? Se her - i Bilernes Hus har vi 2 brugte Renault til salg

I Bilernes Hus har vi lang og god erfaring med de fine modeller fra franske Renault. Som en del af Nielsen Car Group-koncernen har vi tre autoriserede forhandlere og serviceværksteder i familien, og derfor har vi masser af knowhow at trække på. Desuden er vi i Bilernes Hus den største bilforretning i Danmark, og det betyder blandt andet, at vi har en stor omsætning af biler - ikke mindst biler fra Renault.

Du finder et bredt udvalg af eksempelvis Renault Clio, Renault Megane, Renault Scenic og Renault Captur - ligesom vi ofte også har et udvalg af den elektriske salgssucces Renault Zoe på salgslisten.

Det er vigtigt for os i Bilernes Hus, at du som kunde kan mærke, at vi er med i hele processen omkring at købe og sælge nyere brugte Renault-modeller. Som kunde kan du være forvisset om, at vi går hele vejen for at skabe så problemfri en bilhandel som muligt. Vi lever af gode resultater og ikke mindst tilfredse kunder, og vi vil hver eneste dag gå langt for, at det også er Bilernes Hus, som du vælger, når du næste gang skal købe en nyere brugt Renault - eller en anden bilmodel. Lige så vel, som vi satser på, at du også vil køre ind til os, når du næste gang har brug for at få din bil på et autoriseret serviceværksted.

Renault har gennem en årrække været en del af Renault Nissan Mitsubishi Alliance, der rummer bilmærker som Alpine, Dacia, Lada, Mitsubishi, Nissan og selvfølgelig Renault selv på internationalt plan. Alliancen kæmper med Volkswagen Group og Toyota om at være verdens bedst sælgende bilproducent. Det blev de i 2017, hvor Renault Nissan Mitsubishi Alliance med et estimeret samlet salg lidt over 10,6 millioner biler blev verdens bedst sælgende.

2 BILER
Viser nu 2 af 2 biler

Se hele vores udvalg i brugte Renault

Alle brugte biler til salg netop nu