Lige nu har vi 0 brugte Subaru til salg.

Japanske Subaru blev grundlagt i 1953, og det kvalitetsbevidste bilmærke er fortsat en del af Fuji Heavy Industries, der er en gigantisk koncern i Japan med fokus på transportmidler. Ud over biler produceres der også tog, fly og rumfærger hos Fuji Heavy Industries.

Bilfabrikken Subaru har også ry for at levere en nærmest flyvende oplevelse - ikke mindst hvis køreturen foregår i den lynhurtige WRX STI, som i bund og grund er en rallybil. Det er den model, der tidligere ”gik” under navnet Impreza.

Subaru har i mange år været kendetegnet for brugen af boksermotorer, rammeløse vinduer og permanent firhjulstræk på alle modeller. I dag er man gået væk fra kun at levere rammeløse vinduer - men firhjulstræk og boksermotorer holder man i udpræget grad ved.

Blandt de mest kendte modeller er Subaru Levorg, Subaru Forester og Subary Outback. Alle er de eksponenter for kørekomfort ud over det sædvanlige. Er man til biler, der kan komme frem overalt, og som er gennemsyret af kvalitet, så er Subaru et godt bud.

  Viser nu 0 af 0 biler

  Køb en brugt Subaru hos Bjarne Nielsen

  Mange betragter med rette Subaru som Japans svar på Audi - og det handler om, at Subaru faktisk er at betragte som et premium brand på linje med tyske BMW, Mercedes og Audi. Subaru skiller sig naturligvis ud, fordi der er mange japanske specialiteter i modellerne, som de tyske konkurrenter ikke kan præstere.
  Hos Bjarne Nielsen kan du også finde nyere brugte Subaru-modeller - eksempelvis er det ikke sjældent, at vi har en Subaru Outback, Subaru Forrester eller en Subaru XV til salg i en af vores forretninger.
  Subaru er lig med biler i den absolut høje ende af skalaen - men stadigvæk til fine priser, når man tager i betragtning, hvor meget værdi man får for pengene. Mange vælger Subaru på grund af de uforlignelige køreegenskaber samt den høje kvalitet, den udsøgte komfort og ikke mindst graden af eksklusivitet.
  Som en af Danmarks største bilkoncerner finder du et bredt i udvalg af brugte biler i næsten alle bilmærker. Lige fra Renault, Volkswagen, Ford og KIA til til Volvo, Mercedes og Audi.

  Køb en nyere brugt Subaru som din nye firmabil

  Hos os kan du finde nyere brugte Subaru-modeller i forskellige størrelser og prisklasser. Uanset hvilken brugt Subaru du køber hos Bjarne Nielsen, så kan du være sikker på at få en bil, der er i rigtig god stand. Når vi sætter en brugt bil til salg, så sørger vi naturligvis for at tjekke den grundigt igennem. Hver enkelt Subaru gennemgår en omfattende klargøring, hvor vi sørger for at udbedre eventuelle akutte fejl og mangler, så du kan være godt kørende i mange år frem.
  Er du på udkig efter en bil, der skiller sig positivt ud fra mængden, så bør du helt klart se nærmere på de brugte Subaru-modeller, som du finder hos os. Det japanske premium brand breder sig over flere segmenter - så kig løs og kontakt os for en prøvetur.

  Prisen på en brugt Subaru er mere end fair

  Vores priser på brugte Subaru-modeller er automatisk vurderet af AutoUncle. Vi har intet at skjule og du kan selvfølgelig se vurderingen her på siden. Langt de fleste af vores priser er ”fair” – det betyder, at du gør en god handel, og vi holder vores forretning kørende. Vi tror nemlig på godt og ordentligt købmandskab, og at det, der er en fair handel for begge parter, betyder, at du også kontakter os næste gang, hvor du enten skal købe brugt bil eller du skal have bilen på værksted.
  Er du i tvivl, så kan du med fordel læse nogle af anmeldelserne af Bjarne Nielsen på Trustpilot, hvor vi er blandt de bedste bilforhandlere i Danmark.

  Køb nyere brugt Subaru hos Bjarne Nielsen

  Hos Bjarne Nielsen får du altid en nyere brugt Subaru i topkvalitet til en fair markedspris. Vi har gjort det nemt at blive godt kørende med fornuftig finansiering og billån til konkurrencedygtige priser. Samtidig får du altid en fair pris på forsikring og en god pris for din brugte bil. Kig ind i det nærmeste Bjarne Nielsen-bilhus og se det store udvalg. Når den helt rigtige model er fundet, kan du med fordel tage en prøvetur.

  Alle brugte biler til salg netop nu