Høj kvalitet fra Østen. Vi har 1 nyere brugte Toyota-modellen på salgslisten

Der er mange fordele ved at købe din nyere brugte Toyota hos os i Bilernes Hus i Silkeborg. For det første får du en bil, der besidder masser af kvalitet og holdbarhed. For det andet har vi mange års erfaring med at håndtere netop de forskellige modeller fra den japanske producent - for eksempel Toyota Yaris, Toyota Corolla og Toyota RAV4. For det tredje omsætter vi på koncernniveau over 10.000 biler årligt - og det borger trods alt for en høj grad af knowhow, viden og erfaring.

Toyota er et bilmærke, der blev etableret på det danske marked i 1970erne - og som fik sin popularitet i Danmark konsolideret i 1980erne og 1990erne. Faktisk kom den første Toyota til Danmark i 1963, og der har været mange bestsellere fra den verdensomspændende bilkoncern gennem tiderne. 

Både Toyota Corolla og Toyota Carina - der i dag hedder Avensis - var noget nær ekstremt populære i 1980erne, men overraskende nok har Toyota aldrig formået at vinde Årets Bil i Danmark-kåringen, selv om mærket gennem fem årtier har været blandt de bedst sælgende mærker herhjemme. Toyota Yaris blev dog kåret som European Car of the Year så sent som i 2021. Tidligere har Toyota også vundet den eftertragtede kåring med Prius i 2005 og - igen - Yaris i 2000.

Du skal købe din nyere brugte Toyota i Bilernes Hus i Silkeborg, hvis du vil have solid erfaring og kundeservice med i handlen. Vi ønsker naturligvis, at du bliver godt kørende i din nyere brugte Toyota, og i Bilernes Hus kan du være sikker på en helt og aldeles god bilhandel helt uden udfordringer, ligesom du kan være sikker på fair priser på såvel din kommende bil som den bil, du eventuelt ønsker at lade indgå som byttebil.

Gennem hele processen sørger vi for at rådgive dig grundigt, så du får sublim oplevelse. Vores mål er således, at det også er Bilernes Hus, der er "top of mind" hos dig, når du næste gang får et behov for at handle bil - eller har brug for at få serviceret eller repareret din Toyota.

1 BILER
Viser nu 1 af 1 biler

Se hele vores udvalg i brugte Toyota

Alle brugte biler til salg netop nu