Bilernes Hus Demoudsalg

Se vores store udvalg af demobiler til gode priser

Vi har mere end 200 biler klar til omgående levering.

Se alle vores demobiler

Spar penge, og køb en demobil

Kan du leve med, at der er en anden, der har kørt lidt i din nye bil før dig, så kan der være gode penge at spare ved at vælge en demobil i Bilernes Hus.

Kom ind forbi vores store showroom hvor du kan opleve de mange spændende biler samt få en snak med vores dygtige personale omkring fordelene ved en demobil.

Vores demobiler er selvfølgelig gennemtestet og er så gode som nye. Du finder et bredt udvalg i de fleste modeller med det mest populære udstyr og farver. Finder du ikke lige det du søger, så laver vi gerne et tilbud på en ny bil til dig.

Listen indeholder demobiler der typisk har været brugt i vores showrooms, som firmabiler og/eller udlejningsbiler. Enkelte "almindelige" brugte biler, der er næsten nye, finder du også på listen.

 

Prøv vores Pristjek - se hvad din bil er værd

Få svar på dine spørgsmål om demobiler

Vi har et af Danmarks største udvalg af demobiler. Vi sælger over 10.000 biler om året - og det er helt trygt at handle bil hos os.

Hvorfor skal jeg købe en demobil?

Der er mange fordele ved at købe en demobil i Bilernes Hus. For det første vil prisen være markant lavere sammenlignet med en tilsvarende fabriksny model. For det andet har bilen haft et betydeligt værditab, fordi den har været indregistreret, og fordi den har kørt nogle tusinde kilometer. Og for det tredje kan man ofte finde særligt godt udstyrede modeller blandt demobilerne.

Skal jeg købe en demobil i Bilernes Hus?

I Bilernes Hus har vi mere end 15 års erfaring med at håndtere og forhandle demobiler. Vi er en del af Nielsen Car Group, og vi sælger på koncern-basis mere end 10.000 nye og brugte biler årligt, og en betydelig del af disse er demobiler, som har været brugt i bilhusene til prøvekørsler og testture samt som firmabiler. 

Er der forskel på en ny bil og en demobil?

Ja, det er der - men den er ikke ret stor! Den primære forskel er, at en demobil fra Bilernes Hus i Silkeborg har været indregistreret - typisk som brug for prøveture og kortere udlån til kunder i bilhuset. Det kan også være en bil, der har fungeret som firmabil internt i koncernen i en kort periode.

Hvor meget har en demobil været brugt?

I enkelte tilfælde kan en demobil have kørt mere end 10.000 kilometer - men langt de fleste har blot kørt få tusinde kilometer. Uanset er det altid en god forretning for dig som kunde at overveje en demobil i Bilernes Hus - prisen vil altid være lavere sammenlignet med en tilsvarende fabriksny model.

Er der lang ventetid på en demobil?

Nej. Vores demobiler i Bilernes Hus er til øjeblikkelig levering, med mindre andet er anført. Du kan også vælge en af de andre demobiler, som er til salg i Bjarne Nielsen-bilhusene, som også er en del af Nielsen Car Group. 

Ford demobiler

Brugte biler

Kia demobiler

Brugte biler

Renault demobiler

Brugte biler

Volvo demobiler

Brugte biler

Nissan demobiler

Brugte biler

VW demobiler

Brugte biler
BH Demoudsalg

Fandt du ikke hvad du søgte?

Vi har 200+ demobiler klar til omgående levering, så shop løs blandt vores andre mærker her

Se alle vores demo biler

Ladeguide: Hvilken ladeløsning skal du vælge?

Prøver du at finde rundt i junglen af forskellige ladeløsninger til de elektriske biler? Fortvivl ikke. Vores motorredaktør forklarer de forskellige muligheder og har samtidig lavet en sammenligning af priserne på de mest udbredte ladeløsninger.

Se videoguiden her - eller læs den skrevne udgave her.

Pristjek Illustration Bh

Ny bil? Tjek bytteprisen

Med vores Pristjek kan du nemt og hurtigt få oplyst prisen på din nuværende bil. Det er helt gratis og uforpligtende, og giver dig et godt afsæt til at finde din næste bil.

Se hvad din bil er værd

Leveret af Indicata

Læs nyt om biler i vores Bilmagasin...