Electric Nights Familie

Overvejer du en elektrisk bil?
Kom til Electric Nights i Bilernes Hus

Vi giver dig al den viden, du har brug for, om elbiler og hybridbiler, så du kan blive klar til at køre elektrisk. Uanset om du overvejer en elektrisk bil nu eller senere, klæder vi dig på til at finde den rigtige bil. 

Tilmeld dig

Electric Nights - to timer om elektriske biler

Elbiler, hybridbiler, ladeløsninger, batteristørrelser, rækkevidde. Der er mange ting at lære, når man skifter sin benzin- eller dieselbil ud med en elektrisk bil. Er du i tvivl om alle begreber, og vil du blive klogere på, hvordan det er at eje en el- eller hybridbil, så skal du til Electric Nights i Bilernes Hus, som vi afholder torsdag 28. september 2023 fra kl. 18.00 til 20.00.

Her har vi sammensat et program på to timer, hvor vi kommer omkring alt, hvad der er værd at vide om elbiler og hybridbiler. Uanset hvor meget du på forhånd ved, får du noget ud af aftenen, hvor det også er muligt at prøvekøre både el- og hybridbiler, så du kan opleve, hvad det betyder at køre elektrisk. 

Vi kommer omkring alt, der er værd at vide om at købe og eje en elektrisk bil. Det er gratis at deltage, og der vil være lidt at spise og drikke til alle. Har du spørgsmål i løbet af aftenen, eller vil har du fundet en bil du er interesseret i, er vi naturligvis klar til at hjælpe dig videre i forløbet.

Tilmeld dig

Electric Nights Billede Til Some

Aftenens program

Vi afholder Electric Night i Bilernes Hus torsdag 28. september 2023.

18.00: Velkomst
18.10: Oplæg om alt du skal vide om el- og hybridbiler
18.30: Oplæg om ladeløsninger
18.45: Sandwich og lidt at drikke
19.00: Mød en mekaniker
19.00 - Prøvekør og oplev bilerne i showroom
20.00: Tak for i aften

Blue Ford Mustang Mach E Front And Passenger Side Man Walking Past Lightened

Alt du skal vide om elbiler og hybridbiler

El- og hybridbiler dækker over en stadig større gruppe af biler, der kører på el. Enten fuldelektrisk som elbilerne, delvist som plug-in hybrid eller til at understøtte brændstofmotoren som hybridbilerne, der også kan køre en smule på el.

Det er en helt nyt type drivlinje, man skal forholde sig til, når man køber bil, og vælger du en af de biler, der skal lades op, skal du måske også have ladeboks derhjemme. 

Vi gør dig klogere på, hvad det vil sige at eje en el- eller hybridbil, og hvad de forskellige tal i specifikationslisten betyder, ligesom vi forklarer fordele og ulemper ved de forskellige typer.

Clever Homecharging

Ladeløsninger - derhjemme og på farten

Hvordan skal jeg lade min elbil eller plug-in hybrid op? Det spørgsmål får vi altid, når vi snakker elbiler og plug-in hybrid med vores kunder. Derfor er det selvfølgelig også noget, vi kommer igennem til Electric Nights. 

En af grundene til, at det er svært, hvad man skal vælge af ladeløsning, er, at det er meget individuelt, hvad der bedst kan betale sig, og hvad der er muligt. Bor man i lejlighed, kan mange ikke få stillet en hjemmelader op, er man meget på farten, skal man tage højde for, hvordan man lader på offentlige ladestandere, og skal man have hjemmelader, er der et stort udvalg af udbydere.

Vi guider dig igennem junglen af ladeløsninger!

Vaerkstedsbilleder 2023 BH (9)

Mød en mekaniker

Har du undersøgt lidt om elektriske biler, er du måske stødt på, at de er billigere i serviceomkostninger. Blandt andet fordi der er ikke er så mange mekaniske sliddele, ligesom der ikke skal skiftes olie i elmotoren.

Der er altså penge at spare på serviceeftersynene ved en elbil, men til gengæld er der ofte mere slid på dækkene, fordi elbilen er tungere.

Til Electric Nights kan du derfor møde en mekaniker, der kan svare på dine spørgsmål om service og vedligeholdelse af din el- eller hybridbil. 

 

Brugte el- og hybridbiler på lager