AZ3I0851 Hires

 

Kia Ceed Plug-in Hybrid  Prestige Privatleasing

Kør op til 50 km på ren strøm. Uden at gå på kompromis, med et stort bagagerum, god plads på bagsæderne og et højt udstyrsniveau.


Du får blandt andet 17" alufælge - P-sensor for og bag - Adaptiv fartpilot (SSC) - Delkunstlædersæder - 10,25" touchskærm m. navigation - varme i for- og bagsæder og meget mere.

fra kr. 3.245

Udbetaling kr. 4.995
Samlet betaling i perioden: 121.815 kr.

Leasingperiode: 36 md.
Årlig kørsel: 15.000 km.

Book prøvetur

Læs alt om Kia Ceed PHEV

Modellen er vist med ekstraudstyr. Ceed Plug-in Hybrid-forbrug: 76,9 km/l ved blandet kørsel (WLTP). CO2 : 29 g/km. Grøn ejerafgift: 340,- / halvårlig.

Kia Ceed SW - Plug-in hybrid med hele pakken

Andre Kia kampagner

 • Kia E Niro 2019 1600 22
  Kampagnetilbud

  Kampagnetilbud på Kia E-Niro privatleasing

  Privatlease din nye Kia E-Niro til en ekstra god leasingpris netop nu. Bliv billigt kørende til en fast månedlig pris og lav førstegangsydelse. Det er både nemt og enkelt at blive godt kørende med privatleasing.
  Se kampagne
 • Kia Ev6 5556 Edit Web
  Kampagnetilbud

  Kampagnetilbud på Kia EV6 privatleasing

  Privatlease din nye Kia EV6 til en ekstra god leasingpris netop nu. Bliv billigt kørende til en fast månedlig pris og lav førstegangsydelse. Det er både nemt og enkelt at blive godt kørende med privatleasing.
  Se kampagne
 • AZ3I1011 Hires
  Leasingtilbud

  Kampagnetilbud på Kia Ceed PHEV privatleasing

  Privatlease din nye Kia Ceed PHEV til en ekstra god leasingpris netop nu. Bliv billigt kørende til en fast månedlig pris og lav førstegangsydelse. Det er både nemt og enkelt at blive godt kørende med privatleasing.
  Se kampagne
 • Kia Xceed 2020 1600 0D
  Kampagnetilbud

  Kampagnetilbud på Kia XCeed privatleasing

  Privatlease din nye Kia XCeed til en ekstra god leasingpris netop nu. Bliv billigt kørende til en fast månedlig pris og lav førstegangsydelse. Det er både nemt og enkelt at blive godt kørende med privatleasing.
  Se kampagne
 • Kia Niro 2018 Eksterior Front Moerkegraa Forlygter
  Kampagnetilbud

  Kampagnetilbud på Kia Niro privatleasing

  Privatlease din nye Kia Niro til en ekstra god leasingpris netop nu. Bliv billigt kørende til en fast månedlig pris og lav førstegangsydelse. Det er både nemt og enkelt at blive godt kørende med privatleasing.
  Se kampagne
 • Baseline 1920X1080 Fullhd PICANTO Outside 314 Front
  Kampagnetilbud

  Kampagnetilbud på Kia Picanto privatleasing

  Privatlease din nye Kia Picanto til en ekstra god leasingpris netop nu. Bliv billigt kørende til en fast månedlig pris og lav førstegangsydelse. Det er både nemt og enkelt at blive godt kørende med privatleasing.
  Se kampagne
 • Kia Proceed 4314 Edit
  Kampagnetilbud

  Kampagnetilbud på Kia ProCeed privatleasing

  Privatlease din nye Kia ProCeed til en ekstra god leasingpris netop nu. Bliv billigt kørende til en fast månedlig pris og lav førstegangsydelse. Det er både nemt og enkelt at blive godt kørende med privatleasing.
  Se kampagne
 • Kia Stonic 2585 Edit Web
  Kampagnetilbud

  Kampagnetilbud på Kia Stonic privatleasing

  Privatlease din nye Kia Stonic til en ekstra god leasingpris netop nu. Bliv billigt kørende til en fast månedlig pris og lav førstegangsydelse. Det er både nemt og enkelt at blive godt kørende med privatleasing.
  Se kampagne

Alle Kia modeller