Lagersalg på brugte biler

Drømmer du om en ny bil inden nytår? Så kom til lagersalg.

Lige nu er der lang leveringstid på fabriksnye biler. Heldigvis har vi et af Danmarks største udvalg i nyere brugte biler til skarpe priser- klar til levering indenfor 4 dage! 

Har du en nyere brugt bil du er interesseret i at sælge, kan det, grundet den store efterspørgsel, være ekstra fordelagtigt at handle bil netop nu. Men skynd dig. Situationen vil ændre sig når bilproducenterne igen kan levere biler.

Køb online eller i butik - vi leverer over hele landet!

Se bilerne herSe hvad din bil er værd med et Pristjek

Pristjek Illustration Bh

Gå ikke glip af chancen for at bytte bil mens markedet er højt

Du har måske hørt at efterspørgslen på brugte biler er højere end nogensinde. Det presser markedet op, og prisen på bilen i din garage falder ikke i samme omfang som normalt.

Med vores Pristjek kan du nemt og hurtigt få oplyst prisen på din nuværende bil. Det er helt gratis og uforpligtende, og giver dig et godt afsæt til at finde din næste bil.

Tag et pristjek  

Pristjek leveres af Indicata

Udvalget er stort. Priserne små.

Brugte biler

Find svaret her eller fang os på chat, telefon eller e-mail

Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor er der stor efterspørgsel på brugte biler?

Du har måske bemærket den globale mangel på computerchips, som betyder store forsinkelser på masser af varer – særligt dem som kommer langvejs fra.

Fabriksnye biler er ingen undtagelse, og det manglende udbud af fabriksnye biler, betyder derfor at der er stor efterspørgsel på brugte biler, da disse kan leveres med det samme.

Er alle brugte biler steget i værdi?

Det helt korte svar er nej. Det at have en bil holdende i indkørslen er ikke penge i banken. Om din bil er blevet mere værd, kommer meget an på mærke, model, alder, hvor langt den har kørt, stand og selvfølgelig efterspørgsel. 

Om ikke andet har din bil måske tabt mindre i værdi, end den ellers ville have gjort. Tag et pristjek for at finde ud af hvad netop din bil er værd.

Hvilke biler er I mest interesserede i at købe?

Jo nyere bil, jo større er efterspørgslen. De biler, vi generelt kan give den bedste pris på, er under 5 år gamle, har en udfyldt servicebog og er pæne og velholdte.

Har du sådan en holdende i indkørslen og er interesseret i at handle, så anbefaler vi, at du tager et gratis og uforpligtende pristjek.

Er der forskel på om jeg vil sælge, eller bytte?

Ja, det er der. Vi kan generelt give en bedre pris for din bil, hvis den indgår i en byttehandel med en anden bil. 

Se vores store udvalg her. Du kan markere at du vil have din bil til at indgå i handlen, og se hvad du skal betale for din nye bil.