Nyd stilheden

Eldrevet crossover får dig helt sikkert i stødet

KIA e-Niro har evnen til at gøre elektrisk kørsel mere komfortabel end nogensinde før. Og den giver dig også flere valgmuligheder. Til både bykørsel og længere køreture kan du få en model med 136 HK og en rækkevidde på 289 km, mens modellen med 204 HK har en rækkevidde på op til 455 km.

Kia E Niro 2019 1600 4D

KIA E-NIRO Elektrificeret crossover, der både har imponeret anmelderne og kunderne.

Det mener vores Kia-ekspert

"Den fine Kia e-Niro får masser af roser fra tilfredse ejer i flere lande. Bilen gør overgangen fra fossilbil til grøn el-bil virkelig nem."

Hvis du har et spørgsmål om Kia e-Niro, så brug knappen nedenfor.

Soeren Holst Korthsen
Søren Holst Korthsen
Salgskonsulent, Bilernes Hus

Med en Kia e-Niro bliver køreturen ekstra grøn

Kia E Niro 2019 1600 56

Gør køreturen lettere

Interiøret er designet med en atmosfære i premiumklassen og har en finish i førsteklasses materialer og avanceret teknologi: Det imponerende instrumentpanel i ét stykke inkluderer på elegant vis den nye hightech-enhed og den flotte 10,25” TFT LCD-skærm i høj opløsning til navigation og multimedier.

Alle vigtige informationer er lige ved hånden, og gearskiftet foregår nemt via paddle shift. Og for at du skal føle dig komfortabel med det samme, fås bilen også med lædersæder med integreret memoryfunktion.

Kia E Niro 2019 1600 28

Kan forhindre kollisioner

Forward Collision-Avoidance Assist (FCA) anvender både kamera- og radardata til at registrere en potentiel kollision med en bil, en fodgænger eller andre forhindringer, og systemet advarer dig og bremser endda bilen maksimalt for at standse bilen eller minimere skaderne.

Det er smart - og det er trygt. Og det er med til at gøre trafikken mere sikker.

Ladeguide: Hvilken ladeløsning skal jeg vælge?

Plugin-hybrid, elbil eller "bare" en almindelig hybridbil. Eller en ren elbil? Der er nok at vælge imellem, og her giver vores bilredaktør dig svar på en lang række spørgsmål.

Se video-guiden her - eller læs den skrevne udgave her.

Kia E Niro 2019 1600 3C

Højt tag og dyb komfort

Kia e-Niro er usædvanligt rummelig for en elbil, og den har masser af lofthøjde, skulder- og benplads, så du kan strække benene og slappe af.

Omgivet af miljøvenlige, moderne og højteknologiske designmæssige detaljer er det nemt at føle sig hjemme fra første øjeblik.

Kia E Niro 2019 1600 8A

Nemt navigationssystem

Kia e-Niro har evnen til at gøre elektrisk kørsel langt mere komfortabel end nogensinde før.

Bilen giver dig i øvrigt også en række valgmuligheder. Til både bykørsel og længere køreture kan du få en model med 136 hk og en rækkevidde på 289 km, mens modellen med 204 hk har en rækkevidde på op til 455 km.

Kia E Niro 2019 1600 0D

Et studie i gode løsninger

KIA e-Niro er pakket med store skærme og gode løsninger udi audio. Systemet er også forbundet med bakkameraet og viser dynamiske hjælpelinjer.

Skærmen kan inddeles i tre sektioner for nem adgang til alle de forskellige apps, bilinformationer og multimedier, og den kan anvendes til at betjene JBL Premium-soundsystemet med otte højttalere.

GALLERI

Kig nærmere på Kia e-Niro

Den langtrækkende elbil har mange finurlige og innovative detaljer - tjek nogle af dem ud i dette galleri.

SIKKERHED

KIA E-Niro er endnu
ikke testet hos Euro NCAP

- men det er "søstermodellen" KIA Niro

91%
Adult Occupant
80%
Child Occupant
70%
Pedestrian
81%
Safety Assist
Se den fulde rapport her

Find svaret her eller fang os på chat, telefon eller e-mail

Spørgsmål om Kia e-Niro

Kører den nye Kia e-Niro elbil kun på strøm?

Yes. Faktisk er der strøm nok på et helt opladet batteri til, at Kia e-Niro kan køre endda meget langt. Det er en ren elbil, som kan køre uhørt langt - i hvert tilfælde, hvis du holder modellen op mod konkurrenterne i segmentet. Du kan godt få en Kia Niro som enten hybrid eller plug-in hybrid - dem kan du læse mere om her. Kia e-Niro har en rækkevidde med den største motor på helt op til 455 kilometer.

Får man fuld garanti på en Kia e-Niro elbil?

Med en ny Kia e-Niro får du syv års garanti eller 150.000 kilometer - alt efter, hvad der først kommer. Rigtig mange bilejere har ikke et kørselsbehov, der kommer i nærheden af de godt 21.400 årlige kilometer, som Kia-garanti i gennemsnit gælder. Du får Kias enestående fabriksgaranti på samtlige personbiler fra den sydkoreanske producent. For både Kia e-Niro, Kia Niro PHEV og Kia Niro HEV er naturligvis akkompagneret af Danmarks i særklasse bedste fabriksgaranti, som i øvrigt ledsager samtlige nye personbiler fra Kia. 

Kan man købe Kia e-Niro i Bilernes Hus?

Ja. Du kan naturligvis købe samtlige Kia-modeller i Bilernes Hus i Silkeborg - også Kia e-Niro, Kia Niro PHEV og Kia Niro HEV - ligesom du kan købe dem hos samtlige danske Kia-forhandlere. I Nielsen Car Group-koncernen har vi tre Kia-bilhuse. Det er henholdsvis hos Bjarne Nielsen i Skive, Bjarne Nielsen i Birkerød og Bilernes Hus i Silkeborg.

Er den elektriske Kia e-Niro dyr?

Nej - ikke i sammenligning med, hvad der ellers er på markedet. Den billigste Kia e-Niro kan købes for lige under 270.000 kroner - og det er altså en rigtig skarp pris for så meget elbil. Du får masser af udstyr - men kan naturligvis også vælge at investere lidt mere, og i stedet køre afsted i Kia e-Niro i enten Comfort- eller Advance-versionerne, hvor priserne indledes ved henholdsvis 319.900 og 334.900 kroner.

Pristjek Illustration Bh

Ny bil? Tjek bytteprisen

Med vores Pristjek kan du nemt og hurtigt få oplyst prisen på din nuværende bil. Det er helt gratis og uforpligtende, og giver dig et godt afsæt til at finde din næste bil.

Se hvad din bil er værd

Leveret af Indicata

Andre Kia-modeller

Se flere nyere brugte biler

KIA

  Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Bilen kan være vist med ekstraudstyr. Se prisliste for oplysninger om brændstofforbrug, CO2 udledning og energimærkning.

  * Finansieringsvilkår
  Finansiering via Ford Credit udbydes af Forso Danmark, filial af Forso Nordic AB. Ford Credits forretningsbetingelser og kreditvurderingskrav er gældende. Bilen skal kaskoforsikres. Betaling via Nets forudsættes ellers tillægges et gebyr på 25 kr. pr. månedlig ydelse. Køber har ret til at fortryde kontrakten (men ikke købet) efter kreditaftalelovens §19. Fortrydelsesfristen er 14 dage, fra aftalen er indgået. Ford Fiesta Vignale fra 217.490: Månedlig ydelse 2.379 kr./md., udbetaling 43.715 kr., løbetid 84 mdr., variabel debitorrente 0.99%. ÅOP 4.12%. Samlede kreditomkostninger: 27.061 kr. Samlet beløb der skal betales tilbage: 199.836 kr. De viste finansieringsberegninger er eksempler. Spørg os om flere lånetyper. Der tages forbehold for ændrede vilkår samt renteændringer. Enhver finansiering beror altid på en konkret beregning af en salgskonsulent.

  ** Service- og reparationsaftale
  Aftalen indgås med Bjarne Nielsen A/S i henhold til gældende standardvilkår. Serviceniveau: Budget. Op til 15.000 km/år. Aftalen er gældende i 36 måneder fra bilens første registreringsdato. I forbindelse med oprettelsen af aftalen betales et beløb svarende til 1 måneds ydelse i førstegangsydelse. Der kan være tillæg på udvalgte motorvarianter herunder automatgear. Tilbuddet gælder kun fabriksnye biler købt og leveret hos Bjarne Nielsen A/S. Kan ikke kombineres med andre tilbud og/eller rabataftaler.

  A+++