MODELOVERSIGT

Kia e-Niro modeller

Kia e-Niro fås i adskillige modeller. Her på siden har vi samlet en oversigt med priser og de vigtigste specifikationer. I prislisten kan du få det fulde overblik over alle tilgængelige modeller, udstyrspakker og motorudvalg.

Se mere om Kia e-Niro her

Bemærk! Du kan trykke "tilpas lån" og lave en låneberegning, præcis som du ønsker den.

  Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Bilen kan være vist med ekstraudstyr. Se prisliste for oplysninger om brændstofforbrug, CO2 udledning og energimærkning.

  Spørg eksperten

  Har du et teknisk spørgsmål så kontakt mig og mine kolleger!

  Soeren Holst Korthsen
  Søren Holst Korthsen
  Salgskonsulent, Bilernes Hus
  Kia E Niro 2019 1600 8A

  Få første måneds bilforsikring gratis

  Når du handler Kia e-Niro i Bilernes Hus, får du første måneds forsikring gratis. Vi samarbejder med If, som har skræddersyet forsikringer til det danske bilmarked. Du har stor frihed til at vælge den dækning du ønsker, og priser er konkurrencedygtige. 

  Introtilbuddet gælder den første måned hvorefter du får et tilbud, som du enten kan vælge at takke ja eller nej til. Ønsker du et andet forsikringsselskab, er der ingen binding, og det koster ikke noget.

  Læs mere om bilforsikring

  Det med småt

  Angivne tilbud og priser kan ikke kombineres med andre tilbud og/eller rabatter medmindre andet eksplicit er angivet på den enkelte bilmodel. Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Bilen kan være vist med ekstraudstyr. Se prisliste for oplysninger om brændstofforbrug, CO2 udledning og energimærkning.