Nytårsgalla 2023 Web Cover 1730X670px
Hybrid Weeks badge

Åbent hus d. 14.- 15. januar
fra 11 - 17

Vi fejrer det nye år med masser
af gode tilbud

Kom til nytårsgalla de to første weekender i januar fra 11 - 17  

Vi har taget hul på en ny kalender, og skriver nu 2023. Et nyt år, fyldt med muligheder. Vi har udstillingen fyldt med spændende biler, og stærke tilbud fra vores nymærker Kia og Nissan.

Vi byder velkommen til nytårsgalla de to første weekender i januar, altså d. 7. - 8. & 14. - 15. januar fra 11 - 17 på Bredhøjvej 5 i Silkeborg. Her kan du opleve bilerne, få en snak med vores dygtige bilfolk og benytte dig af et af de gode tilbud.

Vi glæder os til at tage imod dig.

Pristjek Illustration Bh

Ny bil i det nye år? Se hvad du kan få for den gamle

For mange betyder det nye år også ny bil, og der er nok tilbud at vælge imellem. Uanset hvilken bil du har kig på, kan det dog være en god idé at vide hvad du kan få for den gamle. Vi har gjort det nemt for dig, alt du skal gøre er at indtaste din nummerplade, og så er du i gang.

Se hvad din bil er værd

Leveret af Indicata

Nissan New QQ Image

Nissan Nytårskur - Spar 20.000 kr. på Qashqai!

Der er sprængfarlige tilbud på Nissan Qashqai til vores nytårskur, uanset om du vil købe eller privatlease

Læs mere om tilbuddet

Kia Niro 2022 Tiger Nose

KIA Nytårskur - Halv pris på alt det sjove

Man må ikke gå ned på udstyr, og det sørger KIA for at du ikke gør med deres nytårskur, hvor der er mange penge at spare på fabriksmonteret ekstraudstyr på Niro, Ceed og XCeed plug-in hybrider.

Læs mere om tilbuddet

Vi har mere end 800 nyere brugte biler på lager 

Er du mere til en nyere brugt bil i stedet for en fabriksny? Vi har et af Danmarks største udvalg af nyere brugte biler som du kan gå på opdagelse i her på siden. Det kunne for eksempel være en af vores mange brugte elbiler.