Kom til vurderingsdag
i Bilernes Hus

Vi giver dig en gratis og uforpligtende vurdering af din bil, mens du venter. 

Start online pristjek

Vurderingsdag

Få en personlig vurdering af din bil

- Går du i salgstanken? Find ud af, hvad bilen er værd til vurderingsdag

Kig ind forbi Bilernes Hus 30. juni fra kl. 11-17 og få en gratis vurdering af din bil, mens du venter.

Her vil vores fagfolk gennemgå bilen som den er, og komme med en vurdering, som du kan bruge til noget, uanset om du vælger at handle med os, eller om du blot er interesseret i at vide, hvad den er værd.

Har du fundet en bil du er interesseret i, er vi naturligvis også behjælpelige med det videre forløb.

Vurderingen tager kun ca. 15 minutter og er helt uforpligtende.

Du finder os her

Vurderingsdag Bh 1

VURDERINGSDAG

Søndag 30. juni
kl. 11-17

Få en gratis og uforpligtende vurdering af din bil. Det tager cirka 15 minutter. Ventetid kan forekomme.

Find vej

CF058571

Online pristjek

Passer det bedre en anden dag? 

Hvis du ikke har mulighed for at komme forbi 30. juni, så kan du i stedet tage et online pristjek.

Her indtaster du blot din nummerplade, samt lidt supplerende oplysninger i vores formular, og så får du et vejledende tilbud på bilen.

For at få den nøjagtige værdi af bilen skal du dog forbi vores bilhus. Her vil bilen blive vurderet, og den endelige værdi blive fundet.

Start her  Shop blandt 600+ brugte biler

Find svaret her eller fang os på chat, telefon eller e-mail

Ofte stillede spørgsmål om pristjek

Hvilke biler er mest værd?

Nyere brugte biler er næsten altid i høj kurs. I øjeblikket er der særligt stor efterspørgsel efter nyere elbiler og hybrid-biler. Elbilerne er faldet i pris og det betyder at de er tilgængelig for flere.

Udviklingen betyder naturligvis også at priserne for brugte biler - el som traditionelle benzin/diesel-biler - er faldet i pris. Det kan være frustrerende ved første øjekast, men det er værd at bemærke at den "nye" bil man køber også er faldet så det betyder mindre. Er du i tvivl om hvad du skal vælge og om tiden er den rette, er vi altid klar med rådgivning. Og ja - nogle gange anbefaler vi at vente lidt og betale lidt mere af på lånet. Men for mange er tiden rigtig nu.

I øjeblikket er det især mærker som Volkswagen, Ford, Tesla, Skoda, Toyota, Peugeot, Renault m.fl. som handles oftest. 

Premium og luksus er i høj kurs

Der er stadig gang i økonomien i Danmark. Derfor er der også stor søgning mod dyrere brugte biler såsom Mercedes, Audi og BMW. 

Har du en brugt bil i alderen 3-5 år kan det være det helt rigtige tidspunkt at skifte nu. Ikke nødvendigvis til helt nyt, men en nyere model. Nye afgifter og introduktionen af el- og hybridbiler giver dig følelsen af noget helt andet - og ikke blot en mindre opgradering.

Hos os kan du handle online

Her på siden kan du handle brugt bil med det samme. Næsten alle vores brugte biler er til salg online, og du kan selvfølgelig lade din nuværende bil indgå i handlen.

Snup et pristjek og se hvad den er værd. Herefter finder du drømmebilen, og starter købsprocessen. Det er enkelt og nemt.

Foretrækker du at handle i vores bilhuse, er dette naturligvis også muligt. Har du spørgsmål sidder vi klar på telefon, chat eller fysisk i vores bilhuse.

Hvem er Indicata?

Her på siden kan du få en brugtbilsvurdering på baggrund af data fra Indicata. Indicata er eget af Autorola som overvåger brugtbilspriserne på hele det Europæiske marked.

Vores vurdering er ikke bare vurderinger, det er prisen som vi som udgangspunkt vil købe din bil for. Den kan selvfølgelig være mere eller mindre værd afhængigt af udstyr og stand, men med vurderingen får du et realistisk bud på en handelspris på din bil. 

Hvorfor er vurderingerne lavere end mine forventninger?

Når du vurderer prisen på din bil gælder det om at være realistisk. Mange søger efter en tilsvarende bil på fx Bilbasen, og bruger et gennemsnit som vurdering. 

Men kigger man på de biler der bliver solgt, ligger de ofte under gennemsnittet. Derfor er du nødt til at være i den billigste tredjedel for at få din bil hurtigt solgt. Læg dertil at vi skal tjene lidt på din bil. Du er velkommen til selv at sælge din bil, men vi er nødt til at tjene lidt når vi gør det. Vi forsøger dog at være fair i vores vurderinger - vi vil jo også gerne sælge dig en ny bil!

Har du spørgsmål så kontakt os endelig.

Vurderingsdag Bilernes Hus

ATTRAKTIVE BILLÅN

Overvejer du en ny bil?
Vi hjælper med finansiering.

Har du fået din nuværende bil vurderet og overvejer at skifte den? Så lad os regne på, hvad det vil koste. I Bilernes Hus tilbyder vi attraktive billån, og vi er ofte billigere end banken. 

Når du kigger på bil hos os, kan du hurtigt få svar på, hvad det vil koste hver måned, fordi vi kan regne på et billån sammen ved skærmen. 

Vi har mulighed for at skrue udbetalingen ned til nul kroner, ligesom du kan vælge mellem fast eller variabel rente. Uanset hvad du ønsker, kan vi sammensætte et lån til at matche det. 

Så spørg altid til finansiering, når du vil handle bil hos os.

Læs mere om finansiering

Altid et stort udvalg af nyere brugte biler

Hos os får du altid et halvt års garanti og god rådgivning. Vi sælger mere end 10.000 biler årligt, og vi lægger vægt på at det skal være trygt og godt at handle brugt bil.

Vi er autoriseret forhandler og/eller serviceværksted for mere end 11 bilmærker, så vi kender de fleste biler. De bilmærker og bilmodeller, som vi ikke direkte servicerer, kender vi alligevel også rigtig godt. Det siger selv, at når der flyder mere end 10.000 biler igennem vores bilhuse, så ser vi lidt af hvert - fra den billige bybil til sportsvognen.

Kig vores store katalog igennem, og hvis du forelsker dig i en af bilerne, kan du se hvad den vil koste hvis du lader din gamle bil indgå i handlen.

Alle brugte biler