P1133825 1

Hvad er min bil værd?

Står du og skal af med din gamle bil, så er du selvfølgelig interesseret i at finde ud af, hvad den er værd og du dermed kan få for den i ren handel eller byttehandel. Her guider vi dig til, hvordan du skal forholde dig.

Hansolavsandal
Hans Sandal
·
Skal du af med din gamle bil, så kontakt os. Vi kan hjælpe dig, ligegyldigt om du vil bytter til ny eller blot ønsker at sælge din gamle bil.

Hvis du skal sælge din bil, drejer det første spørgsmål sig oftest om bilvurdering: Hvad er min bil værd? Hvad kan jeg få for min brugte bil?

Her i Bilernes Hus ved vi, hvad din bil er værd, så kontakt os hvis du skal have lavet en vurdering af din bil. Husk vi tager altid din gamle bil i bytte, hvis du køber en ny bil i Bilernes Hus, også selvom den ikke lever op til de krav, vi har til de biler, vi sælger.

Bilvurdering

Når vi laver vurdering af en brugt bil, gør vi det personligt, for der er mange parametre, der spiller ind, når vi skal finde ud af, hvad bilen er værd. Især når vi skal finde priser for en brugt bil.

Vi har tidligere skrevet lidt om, hvilke brugte biler der holder prisen bedst og hvilke parametre, der spiller ind, når der skal laves vurdering af en bil, når der laves en salgsvurdering. Du kan læse her, hvad der lægges vægt på, når bil priser skal findes.

Bilvurdering online

Vil du gerne have et indtryk af, hvor meget du kan få for din brugte bil, er der hjælp at hente på nettet, inden du besøger os.

Flere sider som bilbasen.dkautouncle.dk og fdm.dk tilbyder vurdering af din bil via din nummerplade. Du kan med andre ord få en ide om, hvad din bil er værd ved blot at taste din nummerplade ind og få andre oplysninger.

På biltorvet.dk kan du via din nummerplade få en lang række oplysninger ang. din bil så som stelnummer og hvornår den sidst er synet. Samtidig kan se du, hvad en række lignende biler sælges for.