Bmw Byttebil

Tager I min bil i bytte?

Hos Bilernes Hus tager vi alle biler i bytte uanset stand. Vi kan lave en foreløbig vurdering af din brugte bil via mail, men før vi kan give en endegyldig byttepris, skal vi se din bil fysisk.

Hansolavsandal
Hans Sandal
·
Du kan trygt købe din nye bil i Bilernes Hus, for vi tager altid din gamle bil i bytte.

Den gamle bil har efterhånden kørt i mange år og det er på tide, at skifte den ud med en nyere model.

Men så melder spørgsmålet sig … hvad gør du med den gamle bil? Skal du selv sørge for at sælge den? Dét skal du heldigvis slet ikke bekymre dig om, hvis du går i Bilernes Hus!

Vi tager altid din bil i bytte

I Bilernes Hus tager vi nemlig altid din bil i bytte, hvis du køber en ny. Og selvom din bil måske er ældre end de biler, vi sælger her i butikken, så skal vi nok hjælpe dig af med den alligevel.

Du skal selvfølgelig også have den helt rigtige pris for din gamle bil, og her er vi også klar til at hjælpe dig. Det eneste vi kræver er, at du kommer forbi med din bil i forbindelse med handlen.

Start med en vurdering online

Hos Bilernes Hus kan vi sagtens lave en foreløbig vurdering af din bil blot ved hjælp af nogle gode billede af din bil ind- og udvendigt. Inden vi kan give dig en endelig pris, skal vi dog fortsat vurdere din bil personligt og lave en individuel vurdering.

Dét skyldes, at selv biler af samme mærke, model, årgang, kilometer mv. kan have forskellig byttepris afhængig af, hvor god du har været til at passe på din bil, - modsat en bil der har haft et hårdt liv.

Derfor vil vi rigtig gerne se din bil før, før vi kan give en endelig vurdering af den. Dét er også din sikkerhed for at få den bedst muligt pris.

Tag altid fat i en salgskonsulent, - enten i butikken eller online, hvis du har nogen spørgsmål angående din bil.