Bil Lak

Hvordan beskytter jeg bilens lak?

Med lakbeskyttelsesfolie eller lakforsegling forebygger du ridser og rust i lakken. Det er en effektiv og billig løsning i forhold til reparationer og omlakering.

Hansolavsandal
Hans Sandal
·

De fleste af os passer godt på vores bil, men de fleste af os har også prøvet det: Ærgerlige ridser i lakken fra sko, der rammer panelerne eller fra genstande der løftes ind og ud af bagagerummet.

Selvom din bil allerede er udstyret med originale lister, beskytter disse nemlig ikke mod de ridser, der kommer fra sko, når man ikke lige får løftet benene så højt som forventet ved ind- og udstigning af dørene. Det samme gælder ved bagagerummet, hvor lister og kanter ligeledes er udsatte for ridser og skrammer, når varer og andre genstande løftes ind og ud af bagagerummet.

LÆS OGSÅ
Hvorfor skal jeg lakforsegle min bil?

Med lakbeskyttelsesfolie kan du effektivt forebygge ridser og rust i lakken og dermed beskytte lakken på bilens mest udsatte steder. Dét er langt billigere end efterfølgende at skulle igennem efterreparationer og omlakeringer. Samtidig får du en pænere bil, som også vil være flottere i lakken den dag, du skal sælge den. Dét har direkte betydning for, hvor meget du kan få for din bil. Og det er da også værd at tage med!

I Bilernes Hus samarbejder vi med Nordisk Solfilm ApS, som ligger i huset og har professionelle montører. Køber du bil i Bilernes Hus kan du således bestille lakbeskyttelsesfolie i original kvalitet i transparent eller mat sort allerede når handlen indgås, så den er klar, når du henter bilen den! Smart og nemt, og du slipper for ridser i lakken!