Kia Ev6 5556 Edit Web

Kia EV6 er den mest solgte elbil

Kia EV6 topper salgslisten i januar over mest solgte elbiler. Interessen for den nye elbil har været enorm siden lanceringen i oktober.

Hansolavsandal
Hans Sandal
·

Kias helt nye elbil, EV6, har fået en fantastisk modtagelse i Danmark. Faktisk var den allerede inden lanceringen sidste år én af Kias mest efterspurgte modeller.

EV6 imponerer over en bred kam – og den populære nye elektriske crossover fra Kia har nu lagt sig i overhalingssporet som den mest solgte elbil i Danmark i årets første måned.

Siden introduktionen for bare et par måneder siden har Kia EV6 taget flere priser hjem og høstet et hav af roser i medierne. EV6 imponerer med sin stil, sin innovative 800 volts ladeteknik, et funktionelt og rummeligt interiør, og sidst men ikke mindst, sine dynamiske køreegenskaber.

Populariteten udmønter sig nu i en førsteplads på hitlisten over de mest solgte elbiler i januar måned. Med 233 solgte enheder ligger Kia EV6 sig i front af det fremadstormende elbilsalg i Danmark. EV6 salget udgør 13,95 procent af det samlede elbilsalg i januar måned (1.670 enheder). På en anden plads finder vi Audi Q4 med 120 enheder.
Ikke alene er EV6 den mest solgte model, men det flotte EV6 salg udløser også en samlet førsteplads til Kia, som det mest solgte elbilmærke med i alt 273 enheder.

Se bilguidens gennemgang af Kia EV6 på youtube.

Er du også interesseret i en Kia EV6? 329.900 kr.

Vil du gerne blive klogere på Kia EV6, så se vores bilguiden video om bilen på youtube. Du kan også opleve den for dig selv med det samme og bestille en prøvetur.

Der tages forbehold for prisændringer.
Kia EV6 koster fra

Elbilsalget vokser markant i Danmark

2021 blev et rekordår for elbilerne med en vækst i salget på 75,1 procent i forhold til 2020. Helt præcist blev der indregistreret 24.917 nye elbiler i det forgangne år, mens der blev solgt 14.228 elbiler i 2020.
Visionær elbil
Den helt nye EV6 blev introduceret i Danmark i oktober sidste år og var allerede inden lanceringen utroligt populær. Både på grund af prisen men også de nyheder som Kia EV6 kommer med. Med hurtige opladningstider fra 10–80 procent på bare 18 minutter og en imponerende lang rækkevidde, kan kunden sige farvel til rækkeviddeangsten.

EV6 er den første model i Kias historie, hvor slutsedlerne blev skrevet under allerede før lanceringen på grund af hidtil uset efterspørgsel og interesse. Den er også nomineret til titlen 'Årets bil i Europa 2022'.

Læs flere nyheder i vores Bilmagasin