Kia Niro 2022 Forfra Korende2 (1)

Kia lancerer over-the-air-opdateringer

Fra modelår 2022 kan alle Kias bilmodeller opdateres, når de holder i indkørslen med over-the-air-softwareopdateringer.

Mette Munk Nielsen
·

Det bliver nemmere at få opdateret sin Kia. Fra modelår 2022 er det nemlig muligt på alle modeller at få dem softwareopdateret over-the-air, når de holder i indkørslen. Du slipper derfor for at downloade opdateringer selv eller tage den til en Kia-forhandler.

Over-the-air-softwareopdateringer (OTA) gør det nemt for dig som bilejer at holde bilen opdateret med den nyeste software. Opdateringerne sker nemlig automatisk, når bilen holder i indkørslen, og du slipper for at skulle opdatere manuelt eller køre forbi forhandleren med bilen.

Det bliver derfor også nemmere at være Kia-ejer i fremtiden, for Kia lancerer nu OTA til alle bilmodeller fra modelår 2022 og frem. 

 

Kia EV6 white parked rearview

Den første over-the-air-opdatering kommer blandt andet til at indeholde et ECO Design, som tidligere kun har været tilgængelig på Kia EV6. Foto: Kia

Alt opdateres automatisk

OTA-opdateringerne er muligt til alle modeller, der understøtter Kia Connect. Du får automatisk besked om opdateringer både i bilen og i Kia Connect-app'en. 

Når du sørger for at opdatere bilens software, bliver navigation- og infotainmentsystemerne automatisk opdateret, uden du skal gøre noget. Den første opdatering, der kommer, tilbyder forskellige forbedringer som et nye ECO Design til elbilmodellerne, som ellers kun har været tilgængelig på Kia EV6. 

Der er også nye Sounds of Nature og forbedret klimakontrol i kabine og sæder. 

Kia

Læs flere nyheder i vores Bilmagasin