Nissan Juke Siden

Påvirker solfilm mit brændstofforbrug?

Det korte svar er, ja. Der er også andre fordele som ingen misfarvninger på sæder og paneler og at dine børn ikke klager over sol i øjnene. Og så ser det da også smart ud.

Hansolavsandal
Hans Sandal
·

Nu tænker du nok, at tonede ruder på bilen mest er for unge smarte fyre, men der er faktisk flere gode grunde til at vælge, at få sat solfilm på bilruderne.

Tonede ruder giver ikke bare et flot, eksklusivt og smart look på bilen, - du undgår også nysgerrige blikke ind i bilen eller varerummet.

Derudover beskytter solfilm bilens interiør mod solens blegende stråler, hvor helt op til 99% af den skadelige ultraviolette stråling bliver bortfiltreret. Dét betyder, at sæder, dørpaneler og andre flader ikke mister deres farve.

Sidst, men ikke mindst reducerer solfilm faktisk varmen i bilen med op til 80%. Dét betyder, at behovet for brug af aircondition nedsættes, hvilket igen har afsmittende effekt på brændstofforbruget, som reduceres!

Altså er de tonede ruder ikke kun skabt for at se smarte ud, nej – de har faktisk også en praktisk funktion!

LÆS OGSÅ
Hvordan beskytter jeg bilens lak?

De tonede ruder kan vælges i flere toninger. Jo mørkere de tonede ruder er, jo mere beskytter de naturligvis mod solens stråler.

I Bilernes Hus samarbejder vi med Nordisk Solfilm ApS, som ligger i huset og har professionelle montører.

Så husk: Køber du bil i Bilernes Hus, kan du bestille tonede ruder allerede når handlen indgås. Så er det klaret, når du henter bilen! Smart og nemt, og du slipper for selv at skulle booke tid eller at få eftermonteret solfilm!

Tal med vores salgskonsulenter når du handler bil - de hjælper dig med at finde den rette solfilm til dig!