Vind en håndbold fra Champions League finalen!

Nu har du mulighed for at vinde en super fed håndbold fra SELECT, signeret af Champions League vinderen Casper U. Mortensen.

Det eneste du skal gøre, er at like opslaget på vores Facebook side og skrive mindst to af de seks bilmærker som Bilernes Hus er autoriseret servicepartner for i kommentarfeltet. Du må også gerne like vores Facebookside, men det er ikke et krav.

Vi finder en vinder af Champions League håndbolden fredag d. 1. oktober, og vinderen offentliggøres på vores Facebook side, og her på hjemmesiden.

Hvem er Bilernes Hus?

Bilernes Hus er at af Danmarks største bilhuse. Vi fylder over 38.000 m2 og har altid mindst 300 brugte og nye biler fra alle mærker stående i bilhuset. Vi forhandler også fabriksnye biler fra Nissan og Kia.

Vores værksted er også Danmarks største med over 80 lifte. Bilernes Hus er autoriseret servicepartner for hele seks bilmærker. Nissan, Kia, Volkswagen, Skoda, Audi og BMW.

Nye brugte biler på lager

Brugte biler
Pristjek Illustration

Ny bil? Tjek bytteprisen

Med vores Pristjek kan du nemt og hurtigt få oplyst prisen på din nuværende bil. Det er helt gratis og uforpligtende, og giver dig et godt afsæt til at finde din næste bil.

Se hvad din bil er værd

Leveret af Indicata