Online pristjek

Find ud af hvad din bil er værd med et Pristjek

I Bilernes Hus har vi et af Danmarks største udvalg af brugte biler. Mange af de biler vi sælger, har vi taget i bytte når en anden kunde har fundet sin næste bil. Vi mangler altid friske varer på hylderne så snup et Pristjek, og find ud af hvad din bil er værd. 

Det er specielt nyere brugte biler, gerne ikke over 5 år, som er i god stand, vi er interesseret i, og det er her vi giver dig den bedste pris. Uanset om du er i markedet for at købe en ny af os, eller om det er i ren handel, hvor du blot er interesseret i at sælge.

Start her  Shop blandt 800+ brugte biler

Hvilke biler er mest værd?

Nyere brugte biler er i høj kurs i øjeblikket. Det er især de populære mærker som Volkswagen, Ford, Toyota, Peugeot, Renault m.fl., som handles oftest. 

Premium og luksus er i høj kurs

Der er godt gang i økonomien i Danmark. Derfor er der også stor søgning mod dyrere brugte biler såsom Mercedes, Audi og BMW. 

Har du en brugt bil i alderen 3-5 år kan det være det helt rigtige tidspunkt at skifte nu. Ikke nødvendigvis til helt nyt, men en nyere model. Nye afgifter og introduktionen af el- og hybridbiler giver dig følelsen af noget helt andet - og ikke blot en mindre opgradering.

Hos os kan du handle online

Her på siden kan du handle brugt bil med det samme. Næsten alle vores brugte biler er til salg online, og du kan selvfølgelig lade din nuværende bil indgå i handlen.

Snup et pristjek og se hvad den er værd. Herefter finder du drømmebilen, og starter købsprocessen. Det er enkelt og nemt.

Hvem er Indicata?

Her på siden kan du få en brugtbilsvurdering på baggrund af data fra Indicata. Indicata er eget af Autorola som overvåger brugtbilspriserne på hele det Europæiske marked.

Vores vurdering er ikke bare vurderinger, det er prisen som vi som udgangspunkt vil købe din bil for. Den kan selvfølgelig være mere eller mindre værd afhængigt af udstyr og stand, men med vurderingen får du et realistisk bud på en handelspris på din bil. 

Hvorfor er vurderingerne lavere end mine forventninger?

Når du vurderer prisen på din bil gælder det om at være realistisk. Mange søger efter en tilsvarende bil på fx Bilbasen, og bruger et gennemsnit som vurdering. 

Men kigger man på de biler der bliver solgt, ligger de ofte under gennemsnittet. Derfor er du nødt til at være i den billigste tredjedel for at få din bil hurtigt solgt. Læg dertil at vi skal tjene lidt på din bil. Du er velkommen til selv at sælge din bil, men vi er nødt til at tjene lidt når vi gør det. Vi forsøger dog at være fair i vores vurderinger - vi vil jo også gerne sælge dig en ny bil!

Har du spørgsmål så kontakt os endelig.

Pristjek Illustration Bh

Ny bil? Tjek bytteprisen

Med vores Pristjek kan du nemt og hurtigt få oplyst prisen på din nuværende bil. Det er helt gratis og uforpligtende, og giver dig et godt afsæt til at finde din næste bil.

Se hvad din bil er værd

Leveret af Indicata

Vejledende pristjek

Husk at beregningen kun er vejledende. Din bil kan godt være mere værd end beregningen viser og selvfølgelig også det modsatte. Det afhænger af bilens stand og eventuelt udstyr. For at få en helt nøjagtig vurdering, skal du kigge forbi et af vores bilhuse så vi kan se bilen fysisk og dermed vurderer dens stand.

Spændende brugte biler